2777
2789
عنوان

سر بارداری دوم با همسرم اختلاف داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 66 پست
اره میددنم سختهآ یو آی ولی فک نکنم انقدر عوارض داشته باشهگرچه در نهایت همه چیز دست خداستان شالله بعد ...

اگه خیلی برات مهمه نکن اونم ریسک داره، خواهرشوهرم یدونه دختر داشت رفت تعیین جنسیت ای یو ای کرد بار سوم گرفت و پسر شد، خاله شوهرم هم یدونه دختر داشت اونم رفت پیش همون دکتر خواهرشوهرم ای یو ای کرد دو قلو دختر شد الان سه تا دختر داره 

تنها راه قطعی ای وی اف هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه نمیحام ریسک کنمشوهرم اصرار داره

پس دومی رو نیار روزی چند بار اینجا زن باردار از استرس و ناراحتی تاپیک می زنه دومی هم دختر شد 

پسر دوست داشتن یا دختر دوست داشتن گناه نیس ولی اگه بعد فهمیدن جنسیت بچه ناراحتی کنی گناه بزرگیه

بنظرم ادمایی که براشون مهمه نباید همین جوری اقدام کنن تلاش شون رو بکنن بعدش هم توکل کنن به خدا انشالله جنسیت دلخواه شون بشه

پس دومی رو نیار روزی چند بار اینجا زن باردار از استرس و ناراحتی تاپیک می زنه دومی هم دختر شد پسر دوس ...

منم با نظر شما موافقم

من خودم چون دوس دارم هردوجنس رو داشته باشم و مطمینم اگه بعدی دختر بشه خیلی ناراحت میشم ترجیح میدم یدونه بیارم

گرچه جدای بحث جنسیت حتی بچه ام پسرمم بود بازم میخاستم یکی باشه با توجه به شرایط امروز جامعه

ولی مشکل اینجاس همسرم عین من فک نمیکنع

میگه بچه باید دوتا باشه. اونم دوس داره از هردوجنس داشته باشه ولی اگه بعدی دختر بشه ناراحت نمیشه

میگه عیبی نداره

اما من نمیتونم بپذیرم

اونم به هیچ عنوان تک فرزندی رو نمیپذیره

قبل ازدواج راجع به تعداد بچه حرف زدیم همون موقع من گفتم یدونه اونم گفت دوتا. اما چون سر بقیه مسائل توافق داشتیم همسرم گفت عیبی نداره اینم درست میشع

اما مطمینم به مشکل میخوریم به خاطر همین موضوع

منم با نظر شما موافقممن خودم چون دوس دارم هردوجنس رو داشته باشم و مطمینم اگه بعدی دختر بشه خیلی نارا ...

با این وضع گرونی و چشم و هم چشمی تک فرزندی بهترین تصمیمه، قدیم برای ما یدونه عروسک می خریدن بدون دعوا با هم بازی می کردیم یا خوراکی رو با هم دیگه نصف می کردیم 

الان ولی با این گرونی باید برای هر کدوم اسباب بازی جدا اتاق جدا دارن ولی بازم راضی نیستن 

شوهرت بعد دنیا اومدن ببینه بچه چقدر زخمت و هزینه داره بی خیال میشه