2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6638 بازدید | 285 پست
پیام نور که هستولی من واقعا دوست دارم دانشگاهم رتبه علمیش بالا باشه شهر با امکاناتی برم من فقط مدرک ...

منظورتون اینه که دانشگاههای دولتی و روزانه هنوز کنکورش رو حذف نکردن؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
منظورتون اینه که دانشگاههای دولتی و روزانه هنوز کنکورش رو حذف نکردن؟

نه اصللاااا

اگه اینجوری بود که همه میرفتن

من فردا کنکور دارم یعنی دارم متلاشی میشممم

الان من اصفهان میخوام باید رتبم زیر ۷۰۰ بشه 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصللاااااگه اینجوری بود که همه میرفتنمن فردا کنکور دارم یعنی دارم متلاشی میشمممالان من اصفهان میخ ...

اینکه کنکور بخواد یا نخواد به دانشگاه بستگی داره یا رشته؟
مثلا پیام نور همه رشته ها بدون کنکورن؟
یا دولتی همه رشته ها کنکور میخواد؟
جریانش چیه؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اینکه کنکور بخواد یا نخواد به دانشگاه بستگی داره یا رشته؟مثلا پیام نور همه رشته ها بدون کنکورن؟یا دو ...

ببینید فکر میکنم رشتتون باید مرتبط با رشته دبیرستانتون باشه مثلا اگه انسانی یا تجربی باشید میتونید برید روانشناسی 

قبلا اصلا کنکور ندادید ؟ 

من دیدم کسایی که رشتشون مثلا فرهنگیان باشه ولی بعد چندسال فوق لیسانسشون رو از پیام نور رشته حقوق گرفته باشن 

دولتی که صددردصد کنکورو باید داده باشید و رتبتون به اون حد نساب رسیده باشه ولی برای پیام نور رتبه مهم نیست 

ولی حقیقتش اطلاع ندارم که اگر قبلاً کنکور نداده باشید بتونید برید پیام نور یا نه 

بیشتر در مورد دولتی ها اطلاع دارم من 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

خوندم عزیزم باید ببینی توی چه زمینه ای استعداد داری و میتونی رشد کنی؟با رشته های انفرادی بیشتر سازگا ...

حس میکنم فردی آخه تمرکز اسکن ندارم تا بخواد توپ بیاد سمتم ا

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
ببینید فکر میکنم رشتتون باید مرتبط با رشته دبیرستانتون باشه مثلا اگه انسانی یا تجربی باشید میتونید ب ...

چرا قبلا کنکور دادم. سال 88 آزمون دادم و رفتم رشته علوم قرآن و حدیث.
میخواستم همه خانوم باشن رفتم دانشگاه الزهرا
و بعد که اومدیم اصفهان انتقالی گرفتیم ادامشو اصفهان خوندم.

چرا قبلا کنکور دادم. سال 88 آزمون دادم و رفتم رشته علوم قرآن و حدیث.میخواستم همه خانوم باشن رفتم دان ...

پس میتونید برید الان 

تازه من الان یادم افتاد از اقوامم پرستار بودن اومدن حقوق خوندن 

میتونید برید هر رشته ای که داشته باشه 

عریزم من یه سوال دارم میشه درخواستم رو قبول کنی♥️

قبول کردم گلم

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
چقدر آخرش قشنگ بوددددددخیلی کار خوبی کردی رفتی دنبال علاقت موفق باشی همیشه خانوم وکیل

خیلی ممنون عزیزم . راه آسونی نبود البته . وسط تحقیر و سرکوفت ها بیرون اومدن از اون شرایط شاهکاری بود واسه خودش . ک البته برای هضم این شاهکار ۲ ساله ک تراپی میرم    راستی من وکیل نیستم . سردفتری قبول شدم الانم کارآموزی میرم فعلا چندماهی مونده تا ابلاغ حکم سردفتری

🖤

من پسر عمم دکترای میکروبیولوژی دارعاستخدام شده ی جای خوب ماهی حدود ۴۵میل میگبره

قبل دکتری چی؟ تونست با کارشناسی و ارشد کار پیدا کنه؟ آخه شنیدم سخت گیر میاد براش

فوق فیزیک دارم الان هم مدرس فیزیکم از رشته ام که خیلی راضیم با اون که اون زمان همه بهم گفتن علوم پای ...

همین که به رشتت علاقمندی و توش موفقی می ارزه به پزشکی و پیراها، موفق باشییییی همیشه