2777
2789
عنوان

ی سوال دارم از خانما

67 بازدید | 7 پست

دیدین ی سری از زنا یا دخترا زبون دارن اینقد که تا بگی تو میزارنت تو جیبشون همون آدمای بلا نسبت بی‌شعور این شخص به من آسیب میزنه متاسفانه شخصی که پشتشه پدرمه نه اینکه پدرم پشتشو بگیره نه بلکه منم از دعوا ترس دارم فوبیا دارم چون کنترل ندارم رو خودم و زد و خورد میکنم زبون ندارم لما متاسفانه زد و خورد میکنم و من اینو نمیخوام اینجور آدما رو چکار کنم نمیشه باش حرف زد فقط هم زبونه یعنی از نظر زور هم نصف من نمیشه اما همسر پدرمه جایگاهش نمیزاره چکار کنم به نظرتون ی چیزی مانعم میشه نمیزاره باش بحث کنم حتی از خودم دفاع کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زن بابا دارم فقط تو خونه نمون برو سرکار و بیرون تا خونه نباشی فقط شبا میومدم خونه و خسته بودم م ...

طرف به وسایلم آسیب میزنه مثلا من تلویزیونم تو سالنه ۴۲ اینچه گذاشتم از آمد تلویزیون روشن رو از برق میکشه همه بهش میگن نکن من میترسم بگم نه اینکه ازش بترسم نه من متاسفانه تند حرف میزنم و از واکنش خودم میترسم از اینکه پدرم ناراحت بشه میترسم نمیدونم چکار کنم خسته شدم به خدا تو میری سر کار من اجازه ندارم برم فقط دانشگاه

طرف به وسایلم آسیب میزنه مثلا من تلویزیونم تو سالنه ۴۲ اینچه گذاشتم از آمد تلویزیون روشن رو از برق م ...

الان که ازدواج کردم نمی‌بینم ریختشو 

تحمل کن ان شالاازدواج کنی و ریختشو نبینی تو ام