تا چندسال پیش میگن بوده ولی امسال فکر نمیکنم، من ندیدم با دقت بیشتر از علوم تربیتی و روانشناسی و معا ...
منم دوست دارم روانشناسی یا مشاوره یا علوم تربیتی بخونم جدیدا.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حسابداری ازاداره های دولتی تا خصوصی و شرکت ها و حتی تا سوپر مارکت استخدام میکنن.ببین با دانشگاه رفتن قرار نیس حتما شاغل شی باید خودت دنبالش بری.من مترجمی زبان میخونم الان شاگرد برا تدریس خصوصی دارم و پیشنهاد کار تو هواپیما بهم شده.ولی اگه برمیگشتم عقب میرفتم ی رشته ای که راحتتر بشه استخدام شد
عععععع شما تا الان کجا بودی چرا من الان شما رو پیدا کردم 😂😂
راضی بودین؟
من خودم دوست دارم اقتصاد بهشتی بخونم کنکوری امسالم،از طرفی دعوت ب مصاحبه فرهنگیانم شدم خانوادم میگن فقط فرهنگیان،یکی از مراحل مصاحبم رو خیلی خوب دادم مونده مرحله دوم که اگه واقعا بخام اقتصاد بخونم باید از عمد خرابش کنم تا رد بشم وگرنه اگه قبول بشم خانوادم مجبورم میکنن برم فرهنگیان🥲💔
راستش از شرایط الات رتبه ها سر در نمیارم این قضیه مال ص۳ سال پیشه🥲بنظرم با یه مشاور خوب مشورت کن حت ...
باشه عزیزم ممنونم
فقط یه سوال دیگه دارم و اونم اینکه به مهاجرت تحصیلی فکر نکردین؟ شنیدم که رشته اقتصاد رشته ای هست که کشورهای خارجی متقاضی زیاد داره،از هم دانشگاهیای شما کسی با این رشته مهاجرت نکرد؟