2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6637 بازدید | 285 پست
پرستاریاگه بر می گشتم عقب یه سال دیگه هم پشت کنکور میموندم(یه سال اونموقع پشت کنکور موندم)حسابداری خ ...

عریزم من یه سوال دارم میشه درخواستم رو قبول کنی♥️

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خالم با لیسانس علوم تربیتی استخدام آموزش پرورش شد چندسال پیش، اگه واقعا تلاش کنی براش میشه موفق ش ...

خب میخوام تمام دروسش رو بدونم که ببینم علاقه بهش دارم یا نه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
به مهاجرت فکر نکردید؟ یادمه شریف بودید.

آره 

ارشدم رو شریف خوندم 

اون زمان که دانشجو شریف بودم خیلی شرایط برای مهاجرت تحصیلی راحت بود 

از کل ورودی ما فقط دو نفر ایران موندن همه همون زمان بورس تحصیلی گرفتن خیلی راحت رفتن 

نه من اهل رفتن نبودم هنوز هم نیستم 

اصلا نمیتونم به مهاجرت فکر کنم 

با اینکه همه هم کلاسی هام الان تو آمریکا و کانادا هستن ولی هیچ وقت نخواستم برم 

الان که دیگه اصلا شرایطش رو ندارم 

سال ۸۹ ارشد گرفتم اگه میخواستم برم باید همون زمان که آماده بودم می رفتم 

فوق فیزیک دارم الان هم مدرس فیزیکم از رشته ام که خیلی راضیم با اون که اون زمان همه بهم گفتن علوم پای ...

نفهمیدم پیراپزشکی چیه؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
آره ارشدم رو شریف خوندم اون زمان که دانشجو شریف بودم خیلی شرایط برای مهاجرت تحصیلی راحت بود از کل ور ...

خیلی لذت بردم از خوندن کامنتتون!
اونایی که میگن مهاجرت کنیم منظورشون چیه؟
یعنی ادامه تحصیل برن یه کشور دیگه بعد برگردن ایران؟
یا کلا منظورشون اینه که تحصیلاتشون رو ایران بخونن بعد برای زندگی برن یه کشور دیگه؟
یا چیز دیگه که متوجه نشدم؟

خیلی لذت بردم از خوندن کامنتتون!اونایی که میگن مهاجرت کنیم منظورشون چیه؟یعنی ادامه تحصیل برن یه کشور ...

مهاجرت چند نوعه 

یه سری تحصیلی میرن که خودش دو مدل هست 

یا خودت هزینه تحصیل رو میدی یا بورسیه میشی 

همکلاسی های من همه بورسیه شدن چون دنبالش رو گرفتن 

یعنی هزینه تحصیل با اون کشور بود تازه هزینه زندگی هم میدن البته نه زیاد 

بعد هم باید همونجا کار کنی دیگه 

طبیعتاً همه موندگار میشن 

میخواست برگرده که همین جا دکترا میخوند 

یا کاری میرن یعنی اون کشور به شغل نیاز داره و مهاجرت کاری می کنند که مثلاً آلمان الان خیلی اینجوری مهاجر میگیره 

یا با سرمایه گذاری که خوب خیلی پول میخواد 

یا هم که قاچاقی میرن اون دیگه خیلی تباهه 

عزیزم اینطور که خودم میدونم وبقیه میگن همه جا حسابدار میخوان از ارگان دولتی گرفته تاخصوصی مهم علاقس ...

ممنون عزیزم

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

والا من شنیدم خیلی از دانشگاهها برای لیسانس کنکور رو برداشتن.من دلم میخواد برم روانشناسی لیسانس بخون ...

والا نشنیدم من اگه باشه خب خیلی خوبه 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

ببین اتفاقا منم دنبال این دوره ها بودم اما یه سر برو سایت آی استخدام ببین همه تاکید کردن که مدرک کار ...

اخه من چنجا رفتم گفتن سابقه کاری حسابداری و کار با سیستم فول باشی اوکیه بعد گفتم کاراموزی میشه یانه گفتن نه برو کلاس .خب ی پروسه ای داره ک برامنی ک باید ازاد بخونم یکم زیادی سخت 

+خدایاشکرت🤍

منم همین رشته هستم میشه تاپیک رو بخونی است درهم شدم راهنماییم کن

خوندم عزیزم باید ببینی توی چه زمینه ای استعداد داری و میتونی رشد کنی؟

با رشته های انفرادی بیشتر سازگاری داری یا گروهی؟

سنت هم دیر نیست گلی

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

والا نشنیدم من اگه باشه خب خیلی خوبه

پیام نور که چند وقت پیش تماس گرفتم اینطوری بود.
گفت مدارک پیشدانشگاهی بیار با مدرک لیسانس قبلیت که تطبیق واحد کنیم برات.
من برای رشته روانشناسی پرسیدم.
تعجب میکنم دیگه چرا دانشآموزان میرن این همه به خودشون سختی میدن کنکور شرکت میکنن!
شایدم فقط برای رشته های انسانی باشه و تجربی و ریاضی کنکور بخواد نمیدونم جریانش چیه.

پس به نظر شمام رشته خوبیه برای مهاجرت درسته؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم🤦🏻‍♀️میشه بگید کدوم کشور نظرت ...

خواهش میکنم

من فرانسه مد نظرم هست

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

پیام نور که چند وقت پیش تماس گرفتم اینطوری بود.گفت مدارک پیشدانشگاهی بیار با مدرک لیسانس قبلیت که تط ...

پیام نور که هست

ولی من واقعا دوست دارم دانشگاهم رتبه علمیش بالا باشه 

شهر با امکاناتی برم 

من فقط مدرک نمیخوام ، حقوق واقعا باید دانشگاهم خوب باشه 

پیام نور با دانشگاه تهران و اصفهان و همدان و اینا خیلی فرق داره