2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفته بودم کرمانشاه تاریکه بازارش ک گویا بهتر سنندجی بودن دختراش محشررر بودن سفید و لپ های قشنگ ل ...

من تو پمپ بنزین بودم همینطور ک کورد میومد بنزین میزد از ماشین پیاده میشد همه قد هیکلا عالی 

سفید پوست و ته ریش قشنگی داشتن

خیلی هم مرتب و تمیز هستن

چاکریم لطف دارید چشماتون خوشگل میبینه هربژی کورد

خیلی هم مهربان هستید 

خیلی ازشون خوشم اومد هر مغازه ای میرفتن میفهمیدن مسافرم تعارف خونه میکردن 

دمتون گرم 

اما از ی چیزی ناراحت شدم احساس کردم کشور خیلی به کوردا و جاده های بین شهری توجه نمیکنه

خیلی هم مهربان هستید خیلی ازشون خوشم اومد هر مغازه ای میرفتن میفهمیدن مسافرم تعارف خونه میکردن دمتون ...

عزیزم خوبی از خودتون خوشحالم که بهتون خوش گذشته و راضی بودید بله متاسفانه یکی بخاطر دینمون که اهل تسنن هستیم و یکی بخاطر ادعای استقلالمون بعنوان یه ملت جداگانه از خیلی مزایای دولت محرومیم 

عزیزم خوبی از خودتون خوشحالم که بهتون خوش گذشته و راضی بودید بله متاسفانه یکی بخاطر دینمون که اهل تس ...

اره دقیقا متوجه شدم 

ولی شما کوردا خیلی ادمای خوبی هستن اینو ما مردم ایران خوب میدونیم😍

هرجا هستین موفق باشین

اره دقیقا متوجه شدم ولی شما کوردا خیلی ادمای خوبی هستن اینو ما مردم ایران خوب میدونیم😍هرجا هستین مو ...

فدای مهربونیات عزیزم از لطف و بزرگواری شماس این طرز صحبت کردن براتون بهترینهارو آرزو میکنم

عزیزم خوبی از خودتون خوشحالم که بهتون خوش گذشته و راضی بودید بله متاسفانه یکی بخاطر دینمون که اهل تس ...

همه جا تو دنیا با تجزیه طلبها برخورد اسونی ندارن 

ادعاتون در حد ادعا میمونه هیچوقت اجرا نمیشه 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

همه جا تو دنیا با تجزیه طلبها برخورد اسونی ندارن ادعاتون در حد ادعا میمونه هیچوقت اجرا نمیشه

تجزیه طلبی به کنار اما دینمون چی مگه از قدیم نگفتن عیسی به دین خود موسی به دین خود کافر که نیستیم اهل تسنن هستیم 

تجزیه طلبی به کنار اما دینمون چی مگه از قدیم نگفتن عیسی به دین خود موسی به دین خود کافر که نیستیم اه ...

درمورد  مذهب  حق دارین 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله