2777
2789
عنوان

انتخاب رشته نهم

82 بازدید | 7 پست

من علاقه دارم معلمی و تا فعلا انتخابم انسانی بوده ولی میترسم از حفظیات زیادش...معدلم ۱۹.۶۲ شد

به نظر شما تجربی برم واسه معلمی یا انسانی؟ اینم بگم که به ادبیات علاقه ی زیادی دارم...ولی خب میترسم برم انسانی و حیف باشه نرم تجربی؟

قبولی معلمی از طریق تجربی و ریاضی راحت تر از قبولی معلمی از طریق انسانیه

واقعا؟ پس چرا میگن برین انسانی قبولی معلمی توش راحته و اینا 

واقعا ادم میمونه چی بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبولی معلمی از طریق تجربی و ریاضی راحت تر از قبولی معلمی از طریق انسانیه

چطور؟انسانی که ظرفیت بیشتر میگین

مثلا شهر ما رشته ریاضی یه معلم فیزیک و ریاضی میخواستن

ولی انسانی حداقل 6 یا 7 تا از رته ها میخواستن که

واقعا؟ پس چرا میگن برین انسانی قبولی معلمی توش راحته و اینا واقعا ادم میمونه چی بره

۹۰ درصد اونا که میخوان برن انسانی میخوان برند معلمی ولی اونا که میرن تجربی دبیری جز اهدافشون نیست ولی تجربی و ریاضی درس های سنگین تری نسبت به انسانی

چطور؟انسانی که ظرفیت بیشتر میگینمثلا شهر ما رشته ریاضی یه معلم فیزیک و ریاضی میخواستنولی انسانی حداق ...

پایین تو ضیح دادم چون دبیری رشته تاپ ریاضی و تجربی نیست درخواستش کمتره ولی دبیری رشته تاپ انسانیه مثلا تو با زیر۲ هزار توی انسانی معلمی میاری ولی تو تجربی تا ۹۰۰۰ میتونی دبیری قبول شی چون اونایی که رتبه بهتری دارن پزشکی دندون دارو یا پیرا میزنن اکثرا