2777
2789

لطفا برای منو خواهرم دعا کنید دبیری قبول شیم و داداشم انتقالی پیدا کنه بره جای خوب برای  سربازی و سلامتی خانوادم ( خصوصا خواهر و پدر مادرم لطفاً ) ، عاقبت بخیری و آمرزش گناهان ما . 

الهی عاقبت بخیر بشید 💖

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیرازم یعنی فقط نذر کنم به نیت خونه دار شدن آب نذری بدم

بله الان هم بدید قبل از خونه دار شدن خوبه ولی برای اینکه یادتون نره یه جا یادداشت کنید ان شاالله بزودی خونه دارشید آب نذر میدید.چه خوب پس حرم حضرت شاهچراغ پخش کنید 

این ادعا رو هیچ ادمی نمیتونه داشته باشه ک تاحالا بدی ب کسی نکرده باشه .ممکنه تو کاملا فراموش کرده با ...

ایشون بیشتر درباره ی این لطف خدا داشت میگفت وگرنه متاسفانه خودشون گفتند حق الله رو رعایت نمیکنند نماز و..ان شاالله که خدا عاقبت هممون رو بخیر کنه

ایشون بیشتر درباره ی این لطف خدا داشت میگفت وگرنه متاسفانه خودشون گفتند حق الله رو رعایت نمیکنند نما ...

نفهمیدم اینکه مدعی بود هیچ بدی ب کسی نکرده چ ربطی ب حق الله داره؟

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

استارتر شکرخدا که دعاتون مستجاب میشه برای من دعاکنید بتونم خادم حرم بشم در اربعین و مشهد برم بزودی و برای ازدواجم دعاکنید اگر اون اقا باعث عاقبت بخیریم هست بزودی خودش خواستگاری کنه مجدد بیاد جلو

بله الان هم بدید قبل از خونه دار شدن خوبه ولی برای اینکه یادتون نره یه جا یادداشت کنید ان شاالله بزو ...

انشالله 

ممنون از راهنمایی و دعای خیرتون 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

منم فردا یه کاری دارم میشه دعا کنین خوب پیش بره ممنون

خیلی برام مهمه

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم