2777
2789

توام مثل من دلت پاکه براهمین دعات درحق خودت دیگران براورده میشه🥲💕

لطفامنم دعاکن امسال باسعیدم ازدواج کنم

مامانم شفاپیداکنه

خدا ب بابام ی روزی زیاد بزرگ بده

ی خونه خوبم پیداکنیم

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس میشه برای رفیق منم دعا کنی بی زحمت

پارسال شب تاسوعا سکته کرد الان فلج کامل بدون هیچ حرکتی دعا کنی خوب بشه از جاش پاشه ی پسر ۶ ساله داره بالا سر بچش باشه😭😭💔

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫

برا ظهور دعا کنید 

اللهم عجل لولیک الفرج 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

عزیزم نمیدونم چه حکمتی داشت که پستت رو دیدم ولی تو رو خدا میشه برای ازدواجم دعا کنی؟ یه آقایی هست از همدیگه خوشمون اومده بود مال شهر دیگه ایی هست قرار بود بیاد همدیگه رو ببینیم بیشتر ملاک های منو داشت به من هم انگاری خیلی توجه نشون میداد ولی یهویی قطع کرد و نیومد منو ببینه تو رو خدا میشه دعا کنی به زودی خودش پیام بده قرار ملاقات بذاره؟ بخدا قصدم خیر و ازدواجه خسته شدم دیگه از تنهایی سنم ۳۲ ساله 

عزیزم محتاجم به دعا. خواهش میکنم از خدا بخواه اگر کسی که باهاش دوستم و خاستگارمه به صلاحمه سر بگیره اگه نیست و توش برام خیری نیست به سادگی و بدون اذیت تموم بشه. 🙏

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو❣
پس میشه برای رفیق منم دعا کنی بی زحمتپارسال شب تاسوعا سکته کرد الان فلج کامل بدون هیچ حرکتی دعا کنی ...

الهی به حق مریض مصلحتی کربلا لباس عافیت تن کنن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱