2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من ۱۳ ساله مستاجرم شرمنده بچه هامم دعا کن یه خونه خوب تو محله خوب بتونیم بخریم 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
نذر حضرت مسلم کنید آب به مردم بدید ان شاالله میخرید

عزیزم چجوریه میشه واسم توضیح بدید

عزیزم لطفا برای سلامتی بچم ودرست شدن زندگیم ازته دلتون دعاکنید خیلی بهمون سخت گذشته انشاءالله ازاین به بعدحال دلمون خوش باشه

بایدیادبگیری چطوری خودت بتونی تنهایی بلندشی...
دعا میکنم ولی قل بده اگ سالم بودی همینجا بهم خبر بدی

گلم میشه برای منم دعا کنی اگر کیهان کسی تو زندگیش نیست و خودشم تمایل داره.. بینهایت و برای همیشه عاشقم بشه؟ 

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
اگر تهراگ هستید حرم حضرت سیدالکریم تو دستگاهاش داره گزینه نذر آب.شما هر طور دوست داری بده بطری یا تو ...

من شیرازم 

یعنی فقط نذر کنم به نیت خونه دار شدن آب نذری بدم 

این ادعا رو هیچ ادمی نمیتونه داشته باشه ک تاحالا بدی ب کسی نکرده باشه .

ممکنه تو کاملا فراموش کرده باشی 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

برا همه دعا کردم 

امیدوار دعا هام واقعا گیرا باشه و به حاجت هاتون برسید 

لطفا اگ کسی به اون‌چیزی ک خواست رسید 

همینجا اعلام کنه 

چون خیلی دوست دارم  مطمئن بشم این مبهتی ک دارم  واقعی هست یا نه