2777
2789

همدانیم وللی خیر ندارم

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم

شررمنده

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

کسی از اطرافیانتون اونجا نبوده ؟؟

بله بچه ی دوستم یکسال بود راضی بود دیگه مهاجرت کردن از ایران رفتن برو از خونواده هایی که برای ثبت نام میان یا بچه هاشون قبلا اونجا بودن سوال کن وضعیتشو، خودتون ساکن شهرک هستید اگر نیستید خواجه نصیر و علمی هم خوبن 

بله بچه ی دوستم یکسال بود راضی بود دیگه مهاجرت کردن از ایران رفتن برو از خونواده هایی که برای ثبت نا ...

والا چون تعطیله مدرسه به هیچ کس دسترسی ندارم .علمی شهریش خیلی بالا بود و خیلی سخت گیرن تو ثبت نام خواجه نصیر هم پره اسمم نوشته تو ذخیره و امیدی ندارم زنگ بزنه بهم .الان تو این دوتا مدرسه مردمم احسان به ما نزدیکتره معرفت آرامگاه بدمسیره 

مدرسه ی فرهنگ هم بد نیست من پسرم اونجاس نزدیک چهارراه شهناز، پایه ی چندم هستن

بله فرهنگم رفتم کلاساش گف ۳۰ نفر همسرم قبول نکرد گفت زیادن فایده نداره .میخاد بره چهارم پسر شما چندمه ؟میگن چهارم سخته 

علمی شهریه رو چقدر بهتون گفتن

مبلغ مشخص نگفتن گفتن پارسال ۲۴ بوده امسال تعزفه نیومده .دیگه انقد سخت گیر بودن و شنیدم که بچه ها استرس میگیرن اونحا خودم پشیمون شدم .از اول تابستان تدریس سال بعد شروع کردن

بله فرهنگم رفتم کلاساش گف ۳۰ نفر همسرم قبول نکرد گفت زیادن فایده نداره .میخاد بره چهارم پسر شما چندم ...

چهارم مونده به خودش اگر در ریاضی ضعیف باشه یه مقدار مشکل ولی پسر من خدارو شکر عالی بود و معلمشون هم خیلی خوب بود