2777
2789
مبلغ مشخص نگفتن گفتن پارسال ۲۴ بوده امسال تعزفه نیومده .دیگه انقد سخت گیر بودن و شنیدم که بچه ها است ...

من پسرم پیش دبستاتی اونجا بود اره کلا بچه ها زیادی فعال بودن و خونواده هم درگیر اموزش زیادی میکردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریاضی راحت بود ؟راضی بودی؟والا به ما گف خیلی شلوغه کلاسام شاید به ۳۰ نفر هم برسه ماهم ترسیدیم

ریاضی چهارم و کلا دروس چهارم یه مقدار مبحثش برای اون سن زیاده ولی پسر من کلا درسش خوب بود و معلمشون هم خیلی خوب همراهی کردن 

حالا اگر جایی پیدا نکردی باز اینجا سر بزن معلمشون خانم ملکی بود خیلی خوب با بچه ها کار میکرد و جدیت ...

والا این دوتا مدرسه رو دیدم ولی نمیدونم کدوم بهتره تعداد دانش آموزان معرفت تو هر کلاس ۱۶ نفره احسان ۲۰ نفر ولی تدریس معمارو شناخت ندارم 

والا این دوتا مدرسه رو دیدم ولی نمیدونم کدوم بهتره تعداد دانش آموزان معرفت تو هر کلاس ۱۶ نفره احسان ...

حالا درسته تعداد خوبه کم باشه ولی یه وقت معلم خوب نباشه فایده نداره الان علمی اینا هم شلوغه ولی چون معلم خوب دارن برای خونواده مهم نیس