2777
2789
عنوان

میدونید امروز بابام چی گفت بهم 🫠فقط لبخند زدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 81 پست
عزیز دلم راست میگه بابات اگه دوست داری معلم شی ، به نظرم ی مدت به خودت فرصت بده برو ورزش کن هر روز ، ...

تعریف= تفریح 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه انتشاراتی واسه کنکور خوندی ؟؟؟؟؟؟

موفقیتم ربطی به کتابا نداشت ولی خب میکروی گاج 

قلم.چی هم میرفتم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بابای خوبی داری قدرشو بدون❤️ ای کاش همه ی بابا ها همینقدر نگران افسرده شدن بچه هاشون باشن

همینقدر اهمیت بدن 

همینقدر پشتش باشن و حتی به زبون بگن عیب نداره 

خیلی حس خوبیه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

سلام دوست خوبم

من ۴ بار کنکور دادم و در نهایت از روی ناچار رفتم رشته تغذیه 

شاید باورت نشه توی خواب هم نمیدیدم یروزی بیخیال دندون بشم و به رشته ای کمتر راضی بشم

ولی امسال فارغ التحصیل شدم از ته قلبم عاشق رشتمم 

عاشق استادامم

عاشق اینم ارشد بخونم برم دکتری بخونم

بشم متخصص تغذیه

عاشق استاد زبانم هستم که باهاش دارم برای کنکور ارشد میخونم

عاشق استاد درسای تخصصیم هستم

بخدا که من عاشق تک تک جمله هایی هستم که توی رشته تغذیه خوندم و میخونم

عاشق تک تک مینرال و ویتامین ها و بیماری‌ها و رژیم درمانی‌ها هستم

نمیدونم چه رشته‌ای هستی

ولی به بقیه رشته ها هم فکر کن

خدا باباتون رو حفظ کنه 

من کنکورم بخاطر استرس ،افسردگی و بی علاقه په رشته م افتضاح دادم هنوز بعد از چند سال ناراحتم که مدرکم از پیام نور اما به پشت کنکوری ها میگم بیشتر از یکسال عمرتون رو پشت کنکور نذارید

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
ای کااااش منم معلمی قبول نمی‌شدم هزار سال پشت کنکور میموندم ولی بابام الان کنارم بود حسرت شما آرزوی ...

کاش منم اصلا بی‌سواد بودم

مدرسه هم نمیرفتم ولی خدا بابام رو ازم نمی‌گرفت

۲۱ روزه پدرم فوت شدن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

خارج از کنکور شغلها و مهارت‌های خیلی جذاب تر  برای آموزش وتجربه هست

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...