2777
2789
عنوان

میدونید امروز بابام چی گفت بهم 🫠فقط لبخند زدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم بنظرتون اگ برم دولتی روانشناسی گرگان بعد میتونم برای کنکور ۴۰۴ هم برسم ؟ از دیشب این تص ...

اگه خوب برنامه ریزی کنی چرا نه. میتونی به نظرم مخصوصا اگه وسیله برای رفت وآمد دانشگاه داشته باشی وقتت زیاد تو رفت وآمد گرفته‌ نشه میتونی،مثلا من اینجوریم کلاسم دو نیم تموم میشه ولی تا برسم خونه چهار چهار نیم میشه 😅اینقدر وقتم گرفته میشه ،آنان شما کنکور فرهنگیان و شرکت کردی؟ یا کنکور فردا؟

امسال خیلی تلاش کردم انتظار نداشتم اینجوری بشه کنار اومدن سخته برام 🥲ولی دارم فکر میکنم این روزا چی ...

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و موفق باشیییی🤍✨️🫂

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
اگه خوب برنامه ریزی کنی چرا نه. میتونی به نظرم مخصوصا اگه وسیله برای رفت وآمد دانشگاه داشته باشی وقت ...

من اگ گرگان قبول شم باید یا رفت و آمد کنم فک کنم رفت و برگشتم دو ساعت بشه وگرنه هم باید خوابگاه بمونم🫠 من اردیبهشت شرکت کردم ولی انتخاب رشته سراسری هم میتونم انجام بدم یعنی موقع ثبت نام هزینه کنکور فرهنگیان دویست و خورده ای بود ولی من دو برابر پرداخت کردم یعنی هم سراسری و هم فرهنگیان کد سریالشو گرفتم مشاورا گفتن میتونی سراسری هم انتخاب رشته کنی

من اگ گرگان قبول شم باید یا رفت و آمد کنم فک کنم رفت و برگشتم دو ساعت بشه وگرنه هم باید خوابگاه بمون ...

یه رشته ای شهر خودتون بزن که استخدامی هم داشته باشه در کنارش کنکور هم بخونین

راستی اگه فردا کنکور دارین تا امید نباشید پس ان شاالله فردا مارو تموم می‌کنی دعوت به مصاحبه هم میشی