2777
2789

آخه این چرت وپرت ها چیه مد شده هی میگن حرفهای خوب بزنید وبنویسید تا اتفاق های خوب براتون بیفته من هزاران بار نوشتم و گفتم ولی هی بدشانس تر و بد بخت تر و بی جون تر و افسرده تر و غمگین تر ونا امید تر و پریشون احوال تر شدم و همش ازنظرم چرت وپرت و حرف مفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم یادته یا نه چند سال پیش همه تو امضاشون مینوشتن تاربخ چند سال اینده یا چند ماه اینده  مثلا۴/۴/۱۴۰۲به ارزوم رسیدم خدایا شکرت بچمو بغل کردم یا ازدواج کردم یا خونه خریدم یا هر چیز دیگه 😁

عزیزم راسته اما باید باور قلبی بهش داشته باشی 

مثلا من خودم اولا میگفتم من ماشین بنز میخام و ی خونه ۱۰۰۰متری اما اینجوری نمیشه اول باید با چیزای کوچک بخوایم بعد کمکم  بزرگ شن خواسته هامون خدا شاهده به هرچی خواستم رسیدم شکر خدا 

کتاب دولت عشق بخون و بازی زندگی 

عشق الهی درجز جز زندگیم سرگرم کار است   

اگه با نوشتن بود کل دنیا پولدار و خوشبخت بودن و سالم هیچ دردی نبود😁

اگه ازچیزی آگاهی نداری الکی حرف نزن مثل اینکه تاحالا خاویار نخورده باشی به همه بگی تلخه

عشق الهی درجز جز زندگیم سرگرم کار است   

می‌دونی چرا چون ته دلت غمگین بودی . این حرفا شاید به ظاهر مسخره باشه ولی اگه بجای فکر کردن به مشکلات به راه حل ها فکر کنی بجای غر زدن یا ناراحتی و اضطراب برای مسائل جور دیگه ای فک کنی از درون، خدت بهتر میشی دنیای بیرون هم برات بهتر میگذره من یادمه همش ناراحت بودم همش میگفتم چرا زمان نمی‌گذره چرا قیافم اینطوریه چرا فلان مشکلو دارم الان دیدم عوض کردم واقعن میگم بهتر شدم همه چی از درونه ن بیرون. تو اتفاقات بیرون رو درونت اثر گذاشته و باعث ناراحتیت شده در اصل باید درونت روی محیط بیرون اثر بزاره

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️