2777
2789
عنوان

میدونید امروز بابام چی گفت بهم 🫠فقط لبخند زدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتشون کنه بی پدری سخته خدا صبر بده بهت❤️

ممنونم خدا اموات شمارو هم بیامرزه

من الان دانشجو معلمم ی سالم مونده تموم بشه سال اول کنکور هم قبول شدم ولی چ فایده پدر ندارم انگار دنیارو ندارم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
منم امسال اولین کنکورم بود مامانم همش دوست داره برم دانشگاه ولی واسه کنکور نخوندم همش دعا می‌کنه ک ق ...

اولین سالته وقت داری بجاش بشین برا سال دومت بخون عزیزم پشت کنکور بودن سخته مخصوصا اگ امید خانوادت باشی 

همش میگم نکنه مشکل از منه ک نتونستم

منم میگم من خیلی ادم بی لیاقتیم این همه زحمت خلنواده رو حروم کردم ولی از طرفیم میگم مگه دست رو دست گزاشته بودی خوندی دیگه تلاش کردی این شده نتیجه چه میشه کرد مرگ که نیست چاره نداشته باشه 

تو هم غصه نخور💔

مممنونم ❤️اگ دولتی روانشناسی برم بعدا میتونم استخدامی بدمیا دولتی برم میتونم تو خوابگاه یا کنار دانش ...

اره عزیزم حتی ازاد هم بری میتونی بعدا استخدامی بری

حتی بنظرمن اگر میتونی برو رشته های مدیریت 

خیلی رشته های خوبی هستن و پر از بازار کار

بعدا میتونی بری استخدام بانک بشی یا حتی معلم بشی

درسته پدرومادرها یه سری ارزوها دارن عزیزم

ولی ارزوهاشون خیلی محدوده خودتو محدود نکن 

موفقیت فقط توی معلمی نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

منم دلم خواست یدونه ازین باباها🥺

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

ی جور غرور مزخرف دارم دوس دارم حتما دولتی فرهنگیان قبول شم وگرنه رشته های دیگ هم هست یا آزاد و پيام‌ ...

ببین هرچی بیشتر بخونی و بیشتر وقت بزاری دیگه سال دوم ب بعد واقعا اذیت کننده هست. ی بنده خدایی بود ۴ سال نشسته بود ک فقطططط کنکور دولتی قبول شه و ازون طرف میگفت بقیه رفتن دانشگاه سرکار ووووو این همچنان با ۲۳ سال سن فقط نشسته! میدونی مغز و بدن دیگه خسته میشه. 

بهتر نبود با مشاور صحبت کنی؟

اصلا تو این مدت با برنامه ریزی و مشاوره پیش رفتی یا فقط نشستی خوندی؟! 

غرور ول کن عمر و جوونی ات داره میره بخاطر این کنکور . ب نظرم هرچی قبول شدی برو بعدا تغیر رشته بده اکه دوسش نداشتی یا آزاد بخون. فقط خودتو از چنگ این آزمون و رها کن بگی آخيش خستگی ات بره. 

حیفی تو بخدا ببین بابات هم ک همراهه و حرفی نزده .

والا پدر من گفته بود نری دانشگاه میفرستم خیاطی همه چی خودش انتخاب کرد.  رشته دانشگاه ووو برا یادگرفتن مهارت میگفت چیزی ک من میگم و دوست دارم. ولی شما خودت انتخاب کن و لذت ببر بشکن این غرور زیادی رو . امیدوارم امسال ی رشته ی ک حالا عالی نبود لااقل خوب قبول بشی و جمع کنی اتاق و ذهن شلوغت🫂🫂🫂😘😘😘

بهم درخواست بده کمکت کنم سال آخر دانشگاه فرهنگیانم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

ی جور غرور مزخرف دارم دوس دارم حتما دولتی فرهنگیان قبول شم وگرنه رشته های دیگ هم هست یا آزاد و پيام‌ ...

پشت کنکور موندن عذاب خالصه،فقط یکسال ارزش داره پشت بمونی.نمون بخدا منم دیگ امسال میرم هرچی شد وضع کنکور هیچیش مشخص نیس هرسال قبولی سخت تر میشه ادم روانی میشه 

خداروشکر کن که همچین بابایی داری بخدا 

یکی از کاربرا  باباش کلی باهاش دعوا بود که وای به حالت امسال قبول نشی تو فقط خرج اضافه هستی میری سرکار 

بعدشم لیسانس هرچی بگیری میتونی توو استخدامی ها آموزش و پرورش اسم بنویسی  دیدی یهو اسمت در اومد. تازه میتونی توو مدارس  غیر انتفاعی  تدريس کنی .   

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

عزیز دلم راست میگه بابات 

اگه دوست داری معلم شی ، به نظرم ی مدت به خودت فرصت بده برو ورزش کن هر روز ، یکم فیلم ببین یکم اهنگ گوش بده چه بدونم برو بیرون کلا از درس اینا دور باش اونقدر تعریف کن بترکی ، ی مشاوره هم برو بنظرم بعد جدی شروع کن 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗