2777
2789
عنوان

میدونید امروز بابام چی گفت بهم 🫠فقط لبخند زدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 81 پست
کاش منم اصلا بی‌سواد بودممدرسه هم نمیرفتم ولی خدا بابام رو ازم نمی‌گرفت۲۱ روزه پدرم فوت شدن

اخخخ خدا رحمتشون کنه من تا چهل روز ک هرروز کارم گریه بود آخر بابام اومد ب خوابم گفت اینقد گریه نکن از اون موقع کمتر شده گریه هام 

خیلی سخته پر و بال آدم بشکنه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخخخ خدا رحمتشون کنه من تا چهل روز ک هرروز کارم گریه بود آخر بابام اومد ب خوابم گفت اینقد گریه نکن ا ...

خیلی بده

آخه بابام نه مریض بودن نه پیر

بخاطر سهل‌انگاری یه آدم دیگه فوت شدن

پیش ما نبود، رفته بود شهرستان پدریش، زنگ زدم بهش بگم ماشین خریدم جواب نداد

نیم ساعت بعد اقوام زنگ زدن که فوت شده

تا برسیم به بدنش دیگه سرد شده بود، آخه تو سردخانه بود عزیزترینم

آخ که داغ پیشونی سردش تا ابد رو دلم می‌مونه

نبودم سرش رو به دامن بگیرم، تنها و غریب جون داد

شما چند وقته پدرت فوت شده؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

دم پدرت گرم که حمایتت میکنه

ولی دیگه از اینجا به بعد برای رویای خودت تلاش کن، ببین دل تو چی میگه، نه اینکه درس بخونی برای رویای بابات یا مامانت یا هرکس دیگه

اصلا شاید دلیل اینکه نتونستی موفق بشی همینه، تو برای خودت تلاش نمیکردی، تو میخواستی یکی دیگه غیر از خودت رو خوشحال کنی و این مسیر اشتباهه 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

من بهم میگفتن برو تجربی، پزشکی بخون و فلان

خیلی کله شق بودم، باورت میشه برای اینکه قبول نشم از عمد گند میزدم تو امتحانای ریاضی و علومم😂

آخرم نیاوردم، رفتم هنرستان

خیلی سخت بود، ولی الان که ۲۱ سالمه گذشته رو میبینیم میزنم به شونم میگم دمت گرم، بهترین تصمیم گرفتم، مطمئنم اگر بخاطر شادی دیگران میرفتم تجربی الان اصلا حال خوبی نداشتم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خیلی بدهآخه بابام نه مریض بودن نه پیربخاطر سهل‌انگاری یه آدم دیگه فوت شدنپیش ما نبود، رفته بود شهرست ...

۳۰ فروردین امسال پدرم فوت شد 

۱۹ روز تو آی سی یو بود ۱۵ روزش بیهوش بود تازه ۴ روز بود ک ب هوش اومده بود دکتر گفت حالش خوب شده میخواست بفرسته بخش 

هرروز کارمون این بود صب تا ظهر بریم پشت در آی سی یو لعنتی بشینیم دکتر ب ما ی امیدی بده آخراش امیدوارمون کرد همش میگفتم خدایا چطور من الان دارم راه میرم غذا میخورم بابام داره زجر میکشه تو اون اتاق لعنتی 

مامانم ک رفته بود پیشش بهش گفته بود گشنمه همه جام درد میکنه آخ بمیرم برات بابا بمیرم برای بدن پر از دردت 

تاپیک هاتو خوندم با تک تکشون اشک ریختم خدا بهمون صبر بده الانم با دیدن دردت بغضم ترکید مامانم خوابه وگرنه بلند بلند زار میزدم 

خدا در حق ما نامردی کرد هنوز ازدواج نکردم حسرت ب دل رفت آخ خدایا منو بکششسش 

خیلی از دنیای خدا خستم   

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
۳۰ فروردین امسال پدرم فوت شد ۱۹ روز تو آی سی یو بود ۱۵ روزش بیهوش بود تازه ۴ روز بود ک ب هوش اومده ب ...

خدا رحمت کنه، خیلی غم بزرگیه

من که با بابام مردم، فقط کسی خاکم نکرد

عزیزم اگه دوست داشتی بیا تو تاپیک خودم یا خودت حرف بزنیم آروم شیم یکم

اینجا استارتر تاپیکش به هم‌ نریزه 

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
خدا رحمت کنه، خیلی غم بزرگیهمن که با بابام مردم، فقط کسی خاکم نکردعزیزم اگه دوست داشتی بیا تو تاپیک ...

خدا پدر توروهم رحمت کنه گلم 

بیا آخرین تاپیکم امشب زدم

اولین سالته وقت داری بجاش بشین برا سال دومت بخون عزیزم پشت کنکور بودن سخته مخصوصا اگ امید خانوادت با ...

بهم امید ک دارن ولی کم کاری از خودمه امسال کلا زیاد نخوندم حتی بعد امتحانات هم نخوندم انگار دلم روراست نیست با خودم ....همیشه با خودم کلنجار میرم 🙂💔امسال متاسفانه تو ی رابطه ب شدت سمی بودم رابطه منو رفیقم درسته رفیقم بود ولی من روش کراش بودم ... ب طور اتفاقی وسط سال پیش هم برگشتیم منم مث دیوونه ها دنبالش بودم همه هم بهم میگفتن ولش کن

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

بهم امید ک دارن ولی کم کاری از خودمه امسال کلا زیاد نخوندم حتی بعد امتحانات هم نخوندم انگار دلم رورا ...

اره اینجور رابطه ها سمه چ دوستانه چ جنس مذکر من ک خودم تو رابطه نرفتم دروان کنکورم اصلا چون بخوای نخوای محدودیت‌های داره برات تو درس خوندن 

رفیق خودم پارتنر داره یک شوم تایمش با پسره میره