2777
2789
عنوان

کنکور اگه تجربه دارین بیاین

281 بازدید | 27 پست

بچه ها، من هدفم دندان هست

پایه خیلی ضعیفی دارم و از الان شروع کردم بخونم که سال آینده کنکور بدم. توصیه ای چیزی دارید بهم بکنید❤️

یا اگه استاد خوبی میشناسین، شخصی میشناسین توی یکسال خوندن با پایه ضعیف دندان اورده، درموردشون و وضعیتشون بگید و به هم انگیزه بدیم..❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن کنکور یه مسابقه دو 

از تابستون این مسابقه استارت میخوره 

استرس نداشته باش

با خیال راحت درست بخون 

پیوستگی داشته‌ باش 

تست بزن 

آزمون بده 

حرفه ای شو داخل هر مبحث 

تموم تلاشت رو بکن 

ثانیه به ثانیه برات ارزش داره

راه سختی در پیش داری نمی خوام بترسونمت اما خیلی جاها کم میاری سختی میکشی شب بیداری میکشی و... مهم اینه هدفت رو فراموش نکن و سخت براش بجنگ سخت براش کار کن

از هیچکش توقع نداشته باش 

برای بقیه اصلا از درست نزن

گوشی رو بزار کنار

به خودت تکیه کن

به هیچکس کاری نداشته باش و راه خودت رو برو حتی اگه بارها شکست خوردی بلند شو 

همه دوستت نیست

ایکاش  یکی بود اینارو بمن میگفت که امسال اولین کنکور رو خوب بدم و بتونم برم اما باید پشت بمونم💔🥲

برای زیست فرهمندنیا

برای شیمی فراهانی

برای ریاضی حیدری

اینارو چندتا ویدیو دیدم عالی بود و فیزیک رو نمی دونم

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
فکر کن کنکور یه مسابقه دو از تابستون این مسابقه استارت میخوره استرس نداشته باشبا خیال راحت درست بخون ...

چون پایه صعیفی دارم یکم سخته برام مثلا کتاب میخونم نمیتونم خیلی درکش کنم باید ویدیو ( آموزش ) ببینم یا کلاس برم همین گیجم کرده که کلاسا رو چیکار کنم چطور آموزش بیینم

تموم تلاشت رو بکن ثانیه به ثانیه برات ارزش دارهراه سختی در پیش داری نمی خوام بترسونمت اما خیلی جاها ...

وای قربونت برم

مرسی عزیزدلم مرسی خیلی بهم انرژی داد🥹🥹🥹❤️

شماهم امسال کنکوری هستی؟

تموم تلاشت رو بکن ثانیه به ثانیه برات ارزش دارهراه سختی در پیش داری نمی خوام بترسونمت اما خیلی جاها ...

واسه زیست فرهمند نیا عالی 

فکر کنم کلاساش شروع شده 

سریع تصمیم بگیر که عقب نیفتی 

دندان میخونین؟ 🥹❤️اگه توصیه ای دارین، از حال و هوای کنکور یا روش های ساعت مطالعه بالاتر.. ممنون میش ...

نه گلی .کنکوری 403 بودم.از نتایجم راضی بودم.خب اولیش اینکه طبق برنامه پیش برو و خیلی رو ساعت مطالعه وسواس نداشته باش.مهم بازده و کیفیت هست.نکه ساعت پر کنی مثلا ده ساعت.بستگی به خودت و بازدهت داره.ولی از اون ور بوم هم نیفت که خیلی کم بخونی.زیر 6 ساعت یا حتی کمتر....آزمون خیلی بهت کمک میکنه که بسنجی خودتو که چقدر خوب پیش رفتی

وای قربونت برممرسی عزیزدلم مرسی خیلی بهم انرژی داد🥹🥹🥹❤️شماهم امسال کنکوری هستی؟

خواهش می کنم عزیزم خوشحال شدم

فقط تلاشت رو بکن خستگی داره اما باید بتونی

امسال کنکوری بودم اولین سالم بود دیگه جمعه تموم میشم و خب بستگی داره به جمعه اگه خوب بدم رفتم اگه بد بدم موندم پشت

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
خواهش می کنم عزیزم خوشحال شدمفقط تلاشت رو بکن خستگی داره اما باید بتونیامسال کنکوری بودم اولین سالم ...

انشالله خوب میدی کنکورتو عزیزدلم اصلا نگرانش نباش❤️🥹