2777
2789
عنوان

کنکور اگه تجربه دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا بیشترم میتونی قبول شی نگران نباش ❤️

مرسی عزیزم

دندون نمیدونم ولی علاقه ای ب پزشکی و دارو ندارم و فیزیو بیشتر دوسدارم اما بهم میگن بعد چندسال اگه بخوای فیزیو قبول بشی ارزش نداره و پزشکی باید بری

بچه ها بعد ۶سال کنکور مجدد داد فیزیوتراپی ارزش داره برا قبولی؟

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه💙🧡
من دبیرم و این پیج تدریس من هست من به سوالات شما در زمینه شیمی و فیزیک و مشاوره درسی پاسخ میدم و اینکارو رایگان واستون انجام میدم🤍🌸phizoshim_teacher
پیج رو فالو داشته باشید و در دایرکت سوالتونو بپرسید🌹
من رتبه دو هزار تجربی سال ۹۸ و فارغ التحصیل از دانشگاه اصفهان هستم
با شروع فعالیت به افراد پیج کتاب کمک درسی کنکور به انتخاب خودشون هدیه داده میشه😍😍

چون پایه صعیفی دارم یکم سخته برام مثلا کتاب میخونم نمیتونم خیلی درکش کنم باید ویدیو ( آموزش ) ببینم ...

فیلمای تمام استاد ها توی تلگرام هست میتونی اونجا نمونه تدریس ببینی 

بعد بری کلاساشون شرکت بکنی 

ولی یه نصیحت نظر کل تایم درس خوندنت با فیلم بره

سعی کن خودت بخونی بعد بری تست بزنی 

اگه دیدی خیلییییی مشکل داری بعد برو فیلم ببین 

سخته.. انگار نمیتونم بشینم بخونم

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه💙🧡

من دبیرم و این پیج تدریس من هست من به سوالات شما در زمینه شیمی و فیزیک و مشاوره درسی پاسخ میدم و اینکارو رایگان واستون انجام میدم🤍🌸phizoshim_teacher

پیج رو فالو داشته باشید و در دایرکت سوالتونو بپرسید🌹

من رتبه دو هزار تجربی سال ۹۸ و فارغ التحصیل از دانشگاه اصفهان هستم

با شروع فعالیت به افراد پیج کتاب کمک درسی کنکور به انتخاب خودشون هدیه داده میشه😍😍

انشالله خوب میدی کنکورتو عزیزدلم اصلا نگرانش نباش❤️🥹

انشالله 

اگه هر کمک بود ازم بپرس می تونم جوابت رو بدم❤️

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
سخته.. انگار نمیتونم بشینم بخونم

میدونی رفیق اگه این فرصت رو هم از دست بدی بعدا شرایطت دشوارتر میشه 

یکسال تلاش میکنی ی عمر نونش و میخوری اما اگه تنبلی کنی کتکش و میخوری 

پس سعی کن تمام تلاشت برای هدفت باشه🙏🌹

(قدر خودتو بدون)

ببین چون کسی نبود به من از اول بگه چیکار کنم و خیلی سردرگم موندم درکت میکنم این استادایی که میگم عالین واقعا

برای زیست اول همدانی دوم حنیف عظیمی بعد هم یکی بود هم تو ماز بود هم آلا اسمش یادم رفته 

شیمی اول بابایی و بعد هم مصلایی

ریاضی فقط و فقط و فقط کرمی عااااالیه👌🏻👌🏻👌🏻

فیزیک هم اول نوکنده بعد هم یحیوی 

فهرست کلی هر کدوم رو ببین بعد تصمیم بگیر با کدوم راحتی همشون یه جلسه رایگان دارن

مشاور هم اگر پیشنهاد خواستی من مشاور زیاد داشتم ولی تنها کسی که تونستم باهاش ارتباط بگیرم خانم اصغریان بود کارش خوبه👌🏻میتونی بری سایت مشاوران برتر از اونجا ثبت نام کنی چون مشاور زیاد دارن معلوم نیست کی رو به عنوان مشاور برات انتخاب کنند برا همون تو توضیحات میتونی اسمش رو بنویسی که من فلان مشاور رو می‌خوام

من میخواستم پکیج بخرم که خودم روی لپتاپ ببینم میشه؟

به نظرم پکیج نخر کلاس آنلاین ثبت نام کن چون اونایی که کلاس آنلاین میزارن معتبر تر هستند و واقعا نتیجه های قبولی بیشتری دارن از اون طرف پرسش و پاسخ و رفع اشکال با استاد یا دستیار های استاد هم میتونی داشته باشی تو سایت حالا باز خو دانی من تجربه خودم رو گفتم فقط حیف که از اول نمی‌دونستم باید دقیقاً چیکار کنم وگرنه مجبور نبودم یه سال پشت بمونم😢