2777
2789
عنوان

ما زنا خیلی بدبخت هستیم بعضیا البته همه ن

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 55 پست
چرت میگی همه مردا اینطور نیست چون سمت خودم هرگز ندیدم منظورم اطراف نزدیکم کسایی که باهاشون رودرو. می ...

چقدر با ادبی

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂
بنظرم به اعتماد بنفس خانوم ربط داره و اینکه خانوما انقدر نگران خیانت و اینان تن به هر کی میدن که نگن ...

بله حرف شما درست. ولی ایا بنظر شما، شکل واژن یک خانم هم معیار زیبایی زشتی داره؟؟ من منظورم ب عمل های زیبایی صورت نبود. جاهایی بود ک واجب نیس. ینی الان اونجای اقاییون خوشگله؟ چرا نمیگن حتما باید سفید باشه؟ 

ولی زن همزمان ک روش باید سفید باشه توش هم باید خوش رنگ باشه!! خب چرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط ۱۵ سال پیش دماغ عمل کردم اونم بعد یه بحران روحی زد به سرم اینکارو کردم البته راضیم ولی دیگه اصلا اصلا حاضر نیستم هیچ عمل و کاری کنم 

البته رسبدگی به پوست و مو خیلی خوبه ولی بقیه چیزایی که انقد درد وضرر داره رو نمیپسندم 

ماشالله 🌹

اگه خانومی بخاطر دل خودش این کارا رو کنه که هیچی خودش کرده 

ولی در صورتی که آقا باید انتظار این کارا رو داشته باشه که خودش همه چی تموم باشه 

برای همه چی نا تموم ها اگه خانمی به باب دل خودش اینکار کنه لطف کرده ، اگه به زور مرد اینکارا رو کرده بایذ آقا هم مجبور بشه از طرف خانم که شیکم چاقش لاغر کنه پشم و پرز رو دور بریزه ، نمی‌دونم ژل بزنه بزرگ کنه 😅 اینطوری 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
چون زن ها به جای پرداختن به کارهای مهم اسیر مد شدن ، منتظر تأیید گرفتن از جانب جامعه و مردها هستن ، ...

یه کاربری رو دیدم تو سایت. خیلی وقت پیش.۲۰ سالش بود. شوهرش مجبورش کرده بود بره جراحی لابیا. خب الان این مرد، ینی اون قسمتش زیباس؟

حالا که اینا ظاهریهولی بیشتر زنا معمولا از هدفاشون میزنن به خاطر شوهر، نامزد، دوستپسر و...چون دوست د ...

البته خانم ها تو ایران این مدلی هستن!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
واقعا خیلی دنیای بدی شده. از بحث پایین تنه بیام بیرون. الان عکس بذارم اولین سوال اینه ک چرا دماغت بز ...

دقیقااا.انگار یادمون رفته صورت واقعی چی بوده...انگار این چیزا نشونه ضعفه... انگار نه انگار همه افراد از بدو تولد صورتشون اینجوریه

من فقط ۱۵ سال پیش دماغ عمل کردم اونم بعد یه بحران روحی زد به سرم اینکارو کردم البته راضیم ولی دیگه ا ...

ن عزیز منظور من سر و صورت نبود‌ . حالا برا سر صورت یه معیاری تعیین شده برا زیبایی و فلان

ولی اخه اون قسمت از بدن پایین تنه زیبایی اخه؟

بله حرف شما درست. ولی ایا بنظر شما، شکل واژن یک خانم هم معیار زیبایی زشتی داره؟؟ من منظورم ب عمل های ...

من دقیقا با شما موافقم اصلا نمیفهمم این لابیا پلاستی چیه مد شده کلا فرم واژن خانوما با هم خیلی تفاوت داره و تا شکلش طبیعیه جدا چرا باید دست زد؟ اره خیلی عمل بدیه مخصوصا اینکه خیلی بعدش احساس اون ناحیه شون رو از دست میدن یا خیلی کم میشه😢فکر کن این همه هزینه برا رابطه جنسیت کنی ولی خودت لذت نبری!

یه کاربری رو دیدم تو سایت. خیلی وقت پیش.۲۰ سالش بود. شوهرش مجبورش کرده بود بره جراحی لابیا. خب الان ...

مسئله اینه چرا این زن چنین چیزیو پذیرفته ،چرا قدرت دفاع کردن از خودش رو نداشته؟ 

چرا نتونسته از بدن خودش در مقابل چنین خواسته ای مواظبت بکنه.....

به جای اینکه بگیم چرا مردها از زن ها چنین توقعاتی دارن بهتره ببینیم چی و کی باعث شده زن ها اینقدر بله چشم گو و بی اراده بشن

من دقیقا با شما موافقم اصلا نمیفهمم این لابیا پلاستی چیه مد شده کلا فرم واژن خانوما با هم خیلی تفاوت ...

ناراحت کننده‌س. این همه عذاب ب جون بخری ک حالا فقط برا اینکه طرف تو رو نگه داره یا خیانت نکنه....