2777
2789
عنوان

ما زنا خیلی بدبخت هستیم بعضیا البته همه ن

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 55 پست

این انتخاب شماست اگه حس بدبختی و عروسک بودن میکنید تقصیر خودتونه که انجام میدین! 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چون خودمون باعث شدسمتو همین نی نی سایت پز سینه بزرگ میدن همه باربی هستن ب کسی که نرماله نیگن چاقیهمش ...

واقعا خیلی دنیای بدی شده. از بحث پایین تنه بیام بیرون. الان عکس بذارم اولین سوال اینه ک چرا دماغت بزرگه عمل نمیکنی. چرا زاویه فک نداری. اینجا رو زل بزن اونجا رو فلان کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به اعتماد بنفس خانوم ربط داره و اینکه خانوما انقدر نگران خیانت و اینان تن به هر کی میدن که نگن اره زنه فلان بود در صورتی که خیانت ربطی به اینا نداره تازه من بنظرم مردی که خودش هیکل خوب داره یا حداقل برای هیکل خوب تلاش میکنه حق داره زن خوش اندام بخواد نه اینکه خودشون مثل زن حامله شکم دارن ی شیو ساده هم نمیکنن زنشون حالا میخوان حوری باشه ی دو بار دو پوزمردا خورده شه ازشون ایراد گرفته شه دور بر نمیدارن

چون زن ها به جای پرداختن به کارهای مهم اسیر مد شدن ، منتظر تأیید گرفتن از جانب جامعه و مردها هستن ، اعتماد به نفس درونی ندارن.

بر عکس مردها متمرکز شدن روی پول و پیشرفت و به واسطه درآمد شون اعتماد به نفس و قدرت درونی خودشون رو زیاد میکنن.

واقعاااا یعنی شوهر که این مدلی شما دیدین😟😳😦

عزیزم همه مردا اینجورین😂😂آره دیدم از شیشه در دسشویی معلومه وامیسن

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂
خدای اعتماد بنفسن. هر مشگلی هم پیش بیاد میگن تو گشادی تو تنگ نیستی تو فلانی. نمیفهمم چرا چرا یک زن ب ...

آره اعتماد به نفس دارن ذاتا

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

حالا که اینا ظاهریه

ولی بیشتر زنا معمولا از هدفاشون میزنن به خاطر شوهر، نامزد، دوستپسر و...

چون دوست دارن کنار اون فرد باشن و خانواده تشکیل بدن باهاش

ولی مرد حتی اگه بخواد خانواده هم تشکیل بده بازم از هدفش نمیزنه

ب ای مثال اگه جفتشون شرایط مهاجرت براشون فراهم باشه زنه میزنه از خودش چون وابستگیش اینجاست ولی مرد به راحتی مهاجرت میکنه و نهایت بگه توهم بیا

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
عزیزم همه مردا اینجورین😂😂آره دیدم از شیشه در دسشویی معلومه وامیسن

چرت میگی همه مردا اینطور نیست چون سمت خودم هرگز ندیدم منظورم اطراف نزدیکم کسایی که باهاشون رودرو. میشم چون مرد نماز خون هرگز همچین عملی رو مرتکب نمیشه

از اول همین بوده مثلا نگاه کن ما به دخترامون از اول داریم میگیم اگ زیبا باشی خواهان داری هزار و یک حرف ک از بچگی کردن تو مغزمون ک اصلا درست هم نبوده 

زن باید اینجوری باشه باید فلان طور باشه ک بخوانش 

یا مثلا اگ مردی خیانت کنه میگن خب حتما حق داشته زنش حتما کم گذاشته 

ولی مردا از اول خدای اعتماد ب نفس هستن در حالی ک هیچی ندارم چون از اول بهشون اون اعتماد بنفس داده شده از سمت خانواده جامعه و .... 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️