2777
2789
عنوان

ما زنا خیلی بدبخت هستیم بعضیا البته همه ن

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 55 پست

تقصیر ما زنا هم هس

رفتم دکتر زنان داشت معاینه میکرد برا عفونت و اینا،تا دکتره دید سریع گفت چرا لابیا پلاستی نمیکنی😤😤😤😤😤ب توچه اخهههه توکه بریدیش باشه مال تو خیلی خشگله

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
مسئله اینه چرا این زن چنین چیزیو پذیرفته ،چرا قدرت دفاع کردن از خودش رو نداشته؟ چرا نتونسته از بدن خ ...

بهرحال بنظر من دوطرفه‌س. هردو مقصرن. چی باعث شده مرد انقد گستاخ بشه ک بگه اینجات اونجوریه. مگ برا خودشون رو نمیبینن؟ الان اون قشنگه؟ یچیز بهشون اویزون. از ویژگی های زشت ظاهریش دیگ نگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیز منظور من سر و صورت نبود‌ . حالا برا سر صورت یه معیاری تعیین شده برا زیبایی و فلانولی اخه اون ...

چند بار من تاپیک خوندم اینجا لابیاپلاستی کردن تا چند وقت درد شدید داشتن ادم دلش میسوزه اخه چرا اینکارا مد شده اصلا ده سال بیست سال پیش یا نبود یا اینقد رایج نبود

ماشالله 🌹

تقصیر ما زنا هم هسرفتم دکتر زنان داشت معاینه میکرد برا عفونت و اینا،تا دکتره دید سریع گفت چرا لابیا ...

😏اخه داره ازین راه نون درمیاره. متاسفم واقعا. وقتی همجنسمون اینجور میگه همین میشه

😏اخه داره ازین راه نون درمیاره. متاسفم واقعا. وقتی همجنسمون اینجور میگه همین میشه

رو دادیم بخدا

شوهرم تا یه چیزی میگه من سریع یه عیب از خودشو بهش میگم با لبخند

دیگه نمیتونه چیزی بگه

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
به نظرم خود خانوما هم بدشون نمیاد که اینکارا رو بکنن..

کی خوشش میاد بره اون قسمت رو شرحه شرحه کنه! گفتم یجا برا جنبه درمانی بله هیچکی بدش نمیاد. ولی نه اینکه چون ناهماهنگه بری هماهنگ کنی. چون فلانه بری قطعش کنی‌ .

رو دادیم بخداشوهرم تا یه چیزی میگه من سریع یه عیب از خودشو بهش میگم با لبخنددیگه نمیتونه چیزی بگه

زن و شوهر باید عیب های هم رو بپوشونن. ولی اقایون میان هی ب روی زن میارن. اعتماد بنفسش رو میشکنن. فقط برا اینکه بتونن خوردش کنن. این شیوه‌شونه. اطرافم زیاد دیدم یارو شبیه افتابه، ب قیافه خانمش عیب میگرفت

زن و شوهر باید عیب های هم رو بپوشونن. ولی اقایون میان هی ب روی زن میارن. اعتماد بنفسش رو میشکنن. فقط ...

خدایی زیادی خود بزرگ بینن 

باید بفهمن خودشونم ادمن با هزارتا عیب و ایراد 

بهرحال بنظر من دوطرفه‌س. هردو مقصرن. چی باعث شده مرد انقد گستاخ بشه ک بگه اینجات اونجوریه. مگ برا خو ...

مقصر زن های هستن که این اندازه به مردها بها دادن و خودشون رو محتاج تأیید گرفتن از مرد می‌دونن .....تا جایی که تن به هر جراحی و کاری میدن

تقصیر ما زنا هم هسرفتم دکتر زنان داشت معاینه میکرد برا عفونت و اینا،تا دکتره دید سریع گفت چرا لابیا ...

اونا تبلیغ کار خودشونو میکنن. برا پول و مشتری یابی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را