2777
2789

میترسمم بگم شناسایی بشم

آبروم رفت بدجور رفت بخاطر خانواده احمقم

خیلی حالم بده 

قبلا هم اتفاق افتاده دیشب دوباره تکرار شد مامانم و داداشم دعوا کردن مامان خیلی بددهنه و زبونش تلخه و مدام حرف میزنه

هیچ‌کی کاری بهش نداریم هی میاد گیر میده فحش میده رواعصاب میره و بین اعضای خانواده دعوا راه میندازه

یبار میخواستم از دستش خودکشی کنم ...

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

خلاصه اینکه مامانم زده بود به سیم آخر و داداشم یهویی قاطی کرد منفجر شد وسایلارو میشکست داد میکشید به مامانم میگفت میکشمت برادر دیگمم اومد اون یکی برادرم خیلی قاطیه و دعواییه دیدم واقعا اوضاع بده بخاطر اینکه کسی تو خونه کشته نشه رفتم دم خونه همسایه ها نصف شبی با مشت عین دیوونه ها میکوبیدم و گریه میکردم بیاین مثل دفعه پیش که دعوا کرده بودن رفتم گفتم کمک کنید ....از خواب بیدار شدن اومدن نیم ساعتی آرومشون کردن و رفتن 

درک میکنین الان چه حسی دارم

تازه وقتی دعوا میکنن تا چند روز کش پیدا میکنه معلوم  نیس شب چی بشه

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

بالاخره تو هر خونه ای از این جر و بحث ها پیش میاد

قطعا همسایه ها حالتو میفهمن

بعدم این رفتارا به شما ربطی نداره ک بخاطرش شرمنده باشی

کاش میشد با مامانا حرف زد،حیف ک تو سن بالا تغییر کردن تقریبا محاله):

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
اخه سر چی مامانت عصبانی میشهخیلی اینطوری سخته

از صبح تا شب رو اعصابه

مریضه

از دستش میخوام خودکشی کنم

به مامانت بگو مقصر تویی اگر یکار نکنی اینا دعواشون نمیشه،با برادراتم حرف بزن بگو خودتونو کنترل کنید، ...

حق دارن خیلی بد رفتار میکنه

اوناهم روانی شدن

ای بابا

شرایط واقعا بحرانیه

امیدوارم بتونی راه چاره پیدا کنی

درخواست دوستی مو قبول کن باز لغو کن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
خدا خودش کمکتون کنه ان شاللهاسی نمیتونی با یه مشاور خانواده صحبت کنی شاید کمکتون کرد

مامانم پیش روانپزشک رفته خوب نشده

کاش به حق این ایام زودتر ازدواج خوب کنی از دست اینا راحت شی

ممنون سالهاست اوضاع همینه

آخه یکی بیاد برام تحقیق میگن خانوادش دعوایین

عزیزمبالاخره تو هر خونه ای از این جر و بحث ها پیش میادقطعا همسایه ها حالتو میفهمنبعدم این رفتارا به ...

آخه نصف شب از ترس داد و بیداد میکردم اینقدر محکم در میزدم سریع بیدار شن 😭😭