برای یه درسی باید ترم تابستونه برداریم و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان احتمالا اون درسی که میخوایم رو ارائه بده. میخواستم بپرسم که درباره هتل ها یا سایر محل های اقامت مسافرینش اطلاعی دارین؟ که چه جاهایی از نظر هزینه نسبتا بهتره و اینکه نزدیکتر هم باشه به دانشگاه که عالیی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقدر مردمشون با فرهنگ و خون گرمن که حد نداره،کاری بهشون نداشته باشی ن تنها کاریت ندارن بلکه تورو روی سرشون میزارن
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان یکی از بهترین دانشگاه هاس و همه استاداشون پروازی
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
فکر میکنم بشه اگر خوابگاه خود دانشگاه نشه چند تا خوابگاه هستن که پول میگیرن واتاق رو اجاره میدن، البته واقعا نمیدونم الانم همینجوری هست یانه نزدیک هشت سال قبل که من دانشجو بودم که میشد البته من بومی همینجام خوابگاه زندگی نکردم اما دوستان خوابگاهی داشتم
صدرصد دانشگاهش به این خوبی ک شما میگید نیس ولی من به خاطر دانشگاهش نگفتم بیشتر به خاطر شهرو مردماش گ ...
مردمتش،،شما تاحالا رفت و امد داشتین؟من بخاطر کار بابام اونجا نزدیک ۱۰ سال زندگی کردم و بهترین مردما و بهترین روزای زندگیم بود،
حیف صد حیف که نمیتونید برید ک این تفکر رو نداشته بلشید دیگه