2777
2789
عنوان

خیلی از خواهرم دلخورم

229 بازدید | 9 پست

دو ماه باهم قهریم 

بحثمون هم سر این بود که یادم رفته بود به پدر بگم به حسابش پول واریز کنه 

تو این دوماه رفتاراش واقعا آزار دهنده بوده 

مثلا من میرفتم تو اتاق (اتاقمون مشترکه) چیزی بردارم 

از اتاق میومد بیرون ... الکی باهام لج می کنه بعضی اوقات ... از پیج اینستاش منو ریمو انفالو کرده

دیروز یهو با داد به من اینطوری می‌کنه فلان وسیله منو کجا گذاشتی ها ؟؟

من گفتم من اصلا دست نزدم به وسایلت 

بعد برگشته میگه فقط بفهمم کار تو بوده من می‌دونم با تو 😐

همیشه تو دعوا هم همینطوریه ... خط و نشون می‌کشه یهو به سمت آدم میاد که‌کتک بزنه 

بچه هم نیستیم من ۱۹ سالمه اون ۲۶ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگار نداره ؟

داره ازدواج نمیکنه 

مشکلات شخصی خودش رو داره اما مقصر اون مشکلات من نیستم من همیشه باهاش خوب بودم 

الان دو سه ساله رابطه مون باهم خوب نیست ولی بازم نمی‌دونم چیکار کردم که لایق این رفتارشم 

کاش خواهرم الان کنارم بود باهام دعوا می‌کردسالی دوهفته میبینمش قدر بدونید

اذیت می‌کنه 

تولدم یه تبریک ساده نگفت حتی از کیک تولدم نخورد 

مگه من چیکارش داشتم؟

تو بد تر کن اجازه نده پرو بشه

منم دیگه از دیروز که سر اون مسئله داد و بی داد کرد بیاد تو اتاق از اتاق میرم بیرون ... 

منم بد اخلاقیایی دارم نمیگم خیلی صبورم ولی واقعا فقط وقتی که از کوره در برم نه همیشه ی خدا 

هر روز که نمیشه جنگ و مرافه راه انداخت :)

تو بهش محبت کن

خدا می‌دونه چقدر من بهش محبت کردم چقدر تو جمع فامیل پشتش در اومدم‌ چقدر همیشه هواشو داشتم 

بخاطر اینکه زن داداشم بهش بی احترامی کرد من کلا دیگه با داداشم و زن داداشم حرف نمیزدم 

من خیلی هواشو داشتم ولی اون جواب همه ی محبتای منو داره با بی احترامی میده 

چقدر تو این یک سال و نیمی که گذشت بهش گفتم بیا مثله بچگیامون باهم دیگه خوب باشیم حیفه بخاطر چارتا بحث ساده آنقدر باهم بد رفتار کنیم میدونید در جواب اینا به من چی میگه ؟ نه تو دیگه برای من تموم شدی من دیگه قید تورو زدم من خواهری ندارم