2777
2789

سلام

من چند سال پیش نذر داشتم که اگه حاجت روا شدمبرای مسجد محلمون طبل بخرم

که مسئول اونجا گفت ما به طبل نیاز نداریم ولی پولش برای اینجا خیلی لازم و من اون هزینه رو دادم برای مسجد

چند سالی یه نذر دیگه دارم که غذا بدم بیرون و حاجتروا شدم

امسالقصد داشتم غذا رو بپزم

دیشب خواب دیدم برای بچه های یکی ازاقوام لوازم التحریم میخرم و تو خوابمم گفتم که این کادو تولدشون باشه

دستشون کمی تنگ

و میدونم‌چقدرشادی به قلبشون میاد

به نظرتون میشه در راه امام حسین و به جای نذر غذا منبرای این بچه ها لوازم مهر رو بخرم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه صیغه نذر خونده باشی نمیتونی عوضش کنی 

ولی میتونی غذای کمتری درست کنی وبقیه شو لوازم تحریر بخری

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

از غذایی ک میپزی۳ یا۴ پرس برا نذری برا خونوادش ببر 

لوازم تحریرم بخر هردو رو انجام دادی

اگ وسعت میرسه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
عزیزم اگه صیغه نذر خونده باشی نمیتونی عوضش کنی ولی میتونی غذای کمتری درست کنی وبقیه شو لوازم تحریر ب ...

عزیزم صیغه نذر چیه ؟ 

من فقط گفتم یا امام حسین

بیماریم‌خوب بشه منبرای چهلمت ۴۰ تا غذا بدم بیرون

نه هر دورونمیتونممگرنذر غذا بمونه برای سال بعد برام هزینش سنگین میشه . یکم وضع ما معمولی

منظورم غذای زیاد نیست مثلا دو پرس ب نبت ادای نذرت

حالا هرچی در وسعت بود

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

[QUOTE=345358731]عزیزم صیغه نذر چیه ؟  من فقط گفتم یا امام حسین بیماریم‌خوب بشه منبرای چهلمت ۴۰ تا غذا بدم بیر ...[/QUOTE

صیغه نذر یعنی بگی از من برای خدا  

ولی اینجا شما گفتی برای امام حسین وتعدادشم مشخص کردی کار یه کم سخت شد پس بهتره از مرجع تقلیدت بپرسی 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔