2777
2789

مثلا بابام با دوستاش شریکی میخره به من میرسه میگه چکار داری ولش کن و اینا 

مامانمم با کمال تعجب بهم گف میخوای مارو شریک کنی بعد با شوهرت بری بشینی توش در حالی که من میخوام معامله کنم یکم پیشرفت کنم حداقل خیالم راحت شه دو دنگ اپارتمان دارم به شوهرمم کلا نمیگم بگم ااز دستم نیگیره مخیانه میخواستم اون مبلغ که میدم به اسمم باشه و بدیم اجاره ی مدت نگه داریم بعد اگه خواستن بفروشیم نخواستن بمونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه خودت یه آپارتمان کوچک ،در یک محله معمولی بخری و کسی را شریک نکنی.الان دیدم میخواهی شوهرت نفهمه ...

عزیزم پولم طلا هس نقد نیس دلم میخواست ملک بخرم نه پولم نمیرسه من که قرار نیس پولل اونارو بخورم شک میکنن بهم هرکی چقد بده دنگش به نام خودشه

عزیزم پولم طلا هس نقد نیس دلم میخواست ملک بخرم نه پولم نمیرسه من که قرار نیس پولل اونارو بخورم شک می ...

مادر منم شک میکنه.آدم ناراحت میشه ولی خب باید رفتارشونو قبول کنیم.اونقدر بچه سر پدر و مادر کلاه گذاشتک ایناهم میترسن

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

عزیزم پولم طلا هس نقد نیس دلم میخواست ملک بخرم نه پولم نمیرسه من که قرار نیس پولل اونارو بخورم شک می ...

میدونم ،احتمالا چون کار مخفی از شوهرت هست ،راضی به انجامش نیستن

دوستم شوهرش هم راضی به انجام همچین کاری بود ،بازم پدر و مادرش راضی نشدن ،پس تنها نیستی

میدونم ،احتمالا چون کار مخفی از شوهرت هست ،راضی به انجامش نیستندوستم شوهرش هم راضی به انجام همچین کا ...

نه ربط نداره به شوهرم 

اونا کلا دوس ندارن من پیشرفت کنم ببینن دست پامو میگیرن

شانس الاانم طلا کشید پایین

منم پولم سکه هس

اما از من میشنوی با خانواده معامله نکن

من از پدرم اپارتمان خریدم تجربه خوبی نبود

از الان حرفه نمی‌خواد هر چی پول جمع کردی طلا بخر بالاخره به خونه میرسه

پولم طلا هس وای کی برسه من قصد خریدن خونه نداشتم که میخواستم سرمایه گذاری کنم وگرنه امکان نداره بتونم پول بخرم

شانس الاانم طلا کشید پایینمنم پولم سکه هساما از من میشنوی با خانواده معامله نکنمن از پدرم اپارتمان خ ...

پدر مادر چیزیم واسه دختر بفروشن فک میکنن مفت دادن همیشه منتش هست 

بابای منم مثل خانواده تو هست گفتم کل طلاهامو بدم آپارتمان شهرستان بگیر بمونه برام گفت پولتو بده حق آبه بگیرم منم گفتم نمی خوام بعد مادرشوهرم آنقدر دعوا وحرف درست کرد شوهرم گرفت براش خونه ساخت

خدایا شکرت