2777
2789
بله قرار نیس زور بگم ولی دلیل توهین شما چی هست؟به چه دلیل منو با اون ادما مقایسه میکنی

عزیزم من کجا مقایسه و توهین کردم،منظورم فقط راهنمایی کردن شما بود و البته پشیمون شدم

عزیزم خودتون میگید میترسن بگم بدین بشینم توش برای هنین قبول نمیکنن.هرچند من به شخصه فکر میکنم وقتی پ ...

نه عزیزم من بمیرممم هیچ وقت نمیرم بشینم چون اخلاقشون بده خودشون بگن بیا بشین هم نمیرم ی بار گفتن خونه پدرشوهرت نرو جاریم رفت وعده دادن ما میدیم بشینین بعد ی ماه از حرفش نگذشته بود کلی توهین کردن به شوهرم بمیرمم نمیرم میخوام خودم رشد کنم واسه همون ازشون کمک خواستم که منصرف شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من بمیرممم هیچ وقت نمیرم بشینم چون اخلاقشون بده خودشون بگن بیا بشین هم نمیرم ی بار گفتن خون ...

خواستن توانستن است.آدم به خواسته هاش میرسه.همین که ذهن شما روی خرید خونه معطوفه کلی از مسیرو رفتین.بعد از هرنماز در سجده چهارده بار یاجواد بگید و به جون من دعا کنید که چطور تونستین معجزه وار خونه کامل به نام خودتون بخرید.

راستی عزیزم اون مثال هم مقایسه شما با اینطور افراد نبود چون پرسیدید کجا بچه اینکارو میکنه نمونه ش رو گفتم.

معلومه دلتون شکسته و دل های شکسته خیلی سریع به خواستشون میرسن.از خدا بخواهید خونه مدنظرتون برای زندکی توش رو بهتون تمام و کمال عنایت کنه.ان شالله چیدمان خونه تون رو برامون بذارید.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

افرین اره طلا فعلن بهترین گزینه است

اره عزیزم دیگم ذهنمو با مادیات درگیر نمیکنم خدا بخواد کمک میکنه کاری پولی به دستم بیاد من تلاشمو خووهم کرد ولی موقع شکست نباید داد و بیداد راه بندازم و توقع داشته باشم از خانوادم خدا خواست روزی میرسونه نخواست من چقد حرص بخورم تلاش کنم نه