2777
2789
خب همینطور که خواهر و برادر ها سر هم کلاه میگذارند،احتمال چیزهای دیگه هم هست،بقیه شک میکنند

واا عزیزم خواهر برادرا هم سر هم کلاه نداشتیم کلا تعجب میکنم به حرفت هرکی چقد پول داده سندش دستشه بعدا من وقتی میگم شوهرم ندونه چجور شوهرمو بیارم بگم بشین اینجا 

بابای منم مثل خانواده تو هست گفتم کل طلاهامو بدم آپارتمان شهرستان بگیر بمونه برام گفت پولتو بده حق آ ...

حق ابه چیه 

اینا هم هرچیو منت میزارن مثلا میگن من پیشرفت کنم داماد پیشرفت میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چه حرفیه کجا بچه سر پدر مادر کلاه گذاشته

چرا عزیزم.خیلی از بچه ها دور از جون من و شما پول پدرو مادرشونو بالاکشیدن.نمونش چندوقت پیش از یه متخصص یه کلیپی دیدم که توی خانه سالمندان بودن و گویا توان کار نداشتن و بچه ها داراییشونو بالا کشیده بودن.سخته.خدا از همه دور کنه.وقتی مادر منم شک کرد تا مدتها دلخور بودم.من میخواستم ۴ طبقه درست کنیم ۳ مال من یکی مال اون.من زمین بخرم وبعد با پول مادرم و یه مقدار پول خودم خونه دو بسازیم پرسید خب ملک باید به نام یک نفر باشه اون یک نفر کیه.فکر کردم منظورش به همسرمه گفتم نگران نباش به نام خودم میشه که بعد تکمیل من واحدتو به نامت کنم.گفت نه... عقلانی هم این بود که اونی که سه چهارم مبلغ رو آورده به نامش باشه نه یک چهارم.اما خب هضمش کردم و گفتم با ناراحتی من چیزی عوض نمیشه.اونا توی سنی نیستن که بخواهیم بهشون فشار بیاریم رویه شونو عوض کنن.

طلا رو هم تبدیل به ملک نکنید.طلا رو وقتی تبدیل به ملک میکنن که پول برای خرید ملک کم میاد.وگرنه طلا بیشتر از ملک بالا رفته.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

واا عزیزم خواهر برادرا هم سر هم کلاه نداشتیم کلا تعجب میکنم به حرفت هرکی چقد پول داده سندش دستشه بعد ...

شما رو که نمیگم،یکی مثل خودم را میگم از کسی که فکرشو نمیکردیم خوردیم

این شک مربوط به قبل از سند زدن ،یه عده میترسن از این معاملات شریکی

کسانی هم که نمی ترسند گاهی مثل ما ضرر می کنند

چرا عزیزم.خیلی از بچه ها دور از جون من و شما پول پدرو مادرشونو بالاکشیدن.نمونش چندوقت پیش از یه متخص ...

عزیزم اون چیزی که شما تجربه کردین کار ندارم من نگفتم به نام من باشه من گفتم همون اول دو دنگ به نام من باشه خب راستش منم بهشون اعتماد ندارم فردا ادعا کردن چیزی ندادی چکار کنم حقمه پولی که دادم به نامم باشه بقیه شو هم به نام خودشون و اینم بگم من تجربه خرید ملک ندارم که سر کسی کلاه بزارم خودشونم میدونن که قرار باشه چیزی خریده بشه اول به نام پدرم میخرن بعد اون سهم من رو از پولی که دادم سند میزنه چرا هرچی پدر مادر بگن حق باهاشونه مگه گفتم ۶ دنگش بع نام من باشه من بعدا بهتون بدم ناراحت نشی ولی حرفت خیلی بهم برخورد اون فک نمیکنه من کلاه برداری کنم میترسه بگم بدین همشو به من تا برم بشینم 

شما رو که نمیگم،یکی مثل خودم را میگم از کسی که فکرشو نمیکردیم خوردیماین شک مربوط به قبل از سند زدن ، ...

قبل سند زدن عزیزم سندش به نام پدرم میشد بعد سهم حق منو که پول دادمو میدادن اونا سندشو بهم میدادن نه من 

اگه کسی بترسه اون منم 

منم به قران چیزی نخریدم که بلد باشم خودشونم میدونن گفتم واسه سرمایه گذاری بخریم خداییش چه حرفایی میزنین ادم اعصابش خراب میشه هرچی پدر مادر گفتن حقه پدرم با دوستاش شریک میشه بعد من بی تجربه بیام کلاه سرش بزارم بازم تکرار میکنم اگه چیزی خریده میشد به نام پدرم میشد ولی بعد خریدش من سند معتبر میخواستم که به نامم بزنن چون اونا هم دختر ادم نمیدونن بعید نیس بعدا ادعا کنن چیزی ندادی 

چرا عزیزم.خیلی از بچه ها دور از جون من و شما پول پدرو مادرشونو بالاکشیدن.نمونش چندوقت پیش از یه متخص ...

شماهم با من ی جور حرف میزنی انگار من چکار کردم بهشون کاری ندارم با اینکه مخالفن ولی حرف شما منو خیلی سوزوند من با اینکه خیلی نیاز دارم فقط ی همکاری رو هم ازم دریغ کردن هر کی سهم خودشو میبرد پول زیادیم نبود ۴۰۰ من میدادم ۸۰۰ اونا سندش به نام اونا ولی بعد خرید دو تا دنگ باید میزدن بهم با این اوصاف چجور کلاه برداری کنم ازشون وقتی سند اولیه به اسم اوناس تورو خدا اینجا نیایین از حرام زادگی بعضیا نگید من ادمم شما منو با کیا مقایسه میکنی اصلا کارتون پسندیده نیس با ی مسکن خریدن میندازمشون خیابون خودشون زیاد دارن گفتن اون پولی که با دوس اشنا شریک میشی با منم شریک شو 

عزیزم اون چیزی که شما تجربه کردین کار ندارم من نگفتم به نام من باشه من گفتم همون اول دو دنگ به نام م ...

عزیزم فکر نمیکردم حرفم ناراحتتون کنه.اگر قلبتون کدر شد واقعا معذرت میخوام.

همین که شما گفتید خودش مصداق کلاهبرداری هست.فرزند میره میشینه و بلند نمیشه که قطعا شما هن چنین قصدی ندارین اما بقول خودتون اونا از این اتفاق میترسن.منظورم از کلاهبرداری صرفا سند نبود.ضمن اینکه بچه ها معمولا بیشتر به والدین اعتماد دارن تا برعکس.خودمن خونه م به نام مادرمه و اعتماد کردم که خونه رو زدم.ولی مادرم بقول شما شک میکنه.حتی خود شما میگید اول سند به نام پدرتون میخوره بعد دانگ ها تقسیم میشن که این نشانه اعتماد شما به اوناست.

قبل سند زدن عزیزم سندش به نام پدرم میشد بعد سهم حق منو که پول دادمو میدادن اونا سندشو بهم میدادن نه ...

عزیزم،به هر حال به هر دلیلی راضی نیستن،امیدوارم هر چی برایت خیره پیش بیاد

عزیزم فکر نمیکردم حرفم ناراحتتون کنه.اگر قلبتون کدر شد واقعا معذرت میخوام.همین که شما گفتید خودش مصد ...

بله دقیقا من مشکل ندارم ۶ دنگ به نام پدرم بشه ولی بلافاصله بعد خرید دوس دارم ۲ دنگشو بهم بده هدفمم از خونه برای زندگی کردن نیس چون من نمیتونم محیط مسکن بمونم هرجور ادم تو سهر ما تو مسکن می مونه زن های بد و چیزای دیگه فقط چون قیمتش رشد میکنه گفتم ی جایی پیشرفت کنم بعدا خواستن بفروشیم من برگردم طلامو بخرم

شماهم با من ی جور حرف میزنی انگار من چکار کردم بهشون کاری ندارم با اینکه مخالفن ولی حرف شما منو خیلی ...

عزیزم خودتون میگید میترسن بگم بدین بشینم توش برای هنین قبول نمیکنن.

هرچند من به شخصه فکر میکنم وقتی پدر و مادر اونقدر دارا هستن چه اشکالی داره فرزند بره تو خونه شون بشینه مخصوصا دختر که باعث سربلندی و عزتش پیش هنسر و خانوادشه.

عزیزم،به هر حال به هر دلیلی راضی نیستن،امیدوارم هر چی برایت خیره پیش بیاد

لطفا موقع حرف زدن دقت کنین دل کسیو نشکنین من بخاطر حمایت نشدن و همکاری نکردنشون ناراحتم ولی نباید انگ دزدی و این چیزا بهم بچسبونی ببخش تند رفتم ولی دلم شکست