2777
2789
عنوان

چقد انرژیشون خوبه واقعا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 64 پست
ما اصلااا فامیل درست حسابی نداریم نهایت خودمون بریم بیرون خیلی دلم میخواد جمعی برم ولی هیشکی نیست اگ ...

وای دقیقا،چند وقت پیش تولد دوستِ داداشم بود خانواده پدریش اومده بودن باورت میشه داداشم از اول تا آخر مراسم بغض کرده بود اومدیم خونه گفت چرا ما فامیلامون اینطوری نیستن منم میخوام تولدم برقصن بیان خونمون🥲

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

قربونت برمن من لرستانیم ولی اینجام دیگه ولی عربا بسیار مهربون و خونگرمن

ای جانم

همه اقوام ایرانی خونگرم و مهربونن چه عرب چه لر😍

چیزی ب ذهنم نمیرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو مناطق خوزستان😂

دسترسی ندارم ی دفعه ی پسر عرب اومد دایرکتم یکم حرف زدیم مال خوزستان بود انقدددررر باحال بود میگفت تورو خدا کاری داشتی ب من بگو چیزی خاستی ب من بگووو خیلی پا کار بوووود حالا پسرای سمت ما دنگ بیرون رفتنم میگیرن از دختر😂😂

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

نه ایرانی بودنخیلی از این خانواده ها میبینم توی پارک، تقسیم کار میکنن و بچه ها و بزرگترها وسطی بازی ...

وا

گفتی ایرانی ان مگه عربا ایرانی نیستن؟😂

اره واقعاا ادم همچین خانواده هایی داشته باشه پیر نمیشه

چیزی ب ذهنم نمیرسه

طایفه‌ی مادری منم همین بودن

بچه بودیم باهاشون خوش میگذشت بزرگ شدیم ذات‌شون رو فهمیدم دورشون رو خط کشیدیم😃😂 تیر و طایفه‌ی پدری هم که بخاطر زمینا فقط همه توی دادگاه ملاقات میکنن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

وای اره زیاد دیدم،خودم حسرت همچین خانواده ای رو میخورم،فقط منتظرم این یکی دو سال تموم بشه رابطم با پ ...

خانواده پارتنرت عربن؟؟

متاسفانه خانواده منم همینن همه افسرده

چیزی ب ذهنم نمیرسه

ما اصلااا فامیل درست حسابی نداریم نهایت خودمون بریم بیرون خیلی دلم میخواد جمعی برم ولی هیشکی نیست اگ ...

دقیقا ماهم،ترجیح میدیم تو تنهایی کپک بزنیم تا اینکه همه ش اعصاب خوردی باشه،یه مهمونی ساده میریم تا یکسال بعدش حرف درمیاد ازتوش

دسترسی ندارم ی دفعه ی پسر عرب اومد دایرکتم یکم حرف زدیم مال خوزستان بود انقدددررر باحال بود میگفت تو ...

یکم هولن بعضیاشون ولی کلن مردم خونگرم و مهربونن😂🥲

چیزی ب ذهنم نمیرسه

بخدا برا منم سوالا همسایه ما لبنانین

پولدارم نیستنا

حتی تو خونه شون آب نمیرسه مجبوره ظرفا تو حیاط بشوره

۲تا پسربچه داره اینا انققققققد اذیت میکنن انننننقد شلوغن

انقدددد دااااد میزنن همیشه دعواشون میشه جیییییغ میکشن

خانمه اننننقد سرشوووون داااااد مییییزنه

شوهرش ۶صب میره۱۱شب میاد

ولی خانمه هممممیشه میخنده انقققد بی خیال و خوشه!

من و شوهرم همیشه متعجبیم

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

طایفه‌ی مادری منم همین بودنبچه بودیم باهاشون خوش میگذشت بزرگ شدیم ذات‌شون رو فهمیدم دورشون رو خط کشی ...

مردم ایران همه کینه و نفرت دارن نسبت ب هم

ب جز قوم عرب ایران

خوشبحالشون😂

چیزی ب ذهنم نمیرسه

دسترسی ندارم ی دفعه ی پسر عرب اومد دایرکتم یکم حرف زدیم مال خوزستان بود انقدددررر باحال بود میگفت تو ...

کلا جنوبیا اینطورن،یه دوست بوشهری دلشتم خییلییی بامعرفت و بامرام‌و مهربون بود،یعنی بدون هیچ توقعی بهت حبت میکرد