2777
2789

همسرم از هرنظر مرد بی نظیریه

بخاطر ترس من از حق پدر شدنش گذشته 

میترسم یکی بشم مثل مادرم، وحشی، مغرور، لجباز، بد بد بد هرچیزی میتونست باشه غیر از مادر. بعضی چیزا نداشتنشون بهتر از داشتنشونه. ببین خدا بچه رو ب کیا میده. روح و روانمو بهم ریخته میترسم مثل اون شم، بعضی اخلاقای مسخرشو دارم مثل تلافی کردن. مگه میشه نداشته باشم ارثیه دیگ

مشاور میرم تاثیر نداره

چیکار کنم تو این مورد درموندم... 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

عزیزم تا وقتی به این نتیجه نرسیدی که مادر توبی میتونی بشی یا نه بچه دار نشو...نزار آسیب هات به بچه بی گناه منتقل بشه

و رواندرمانی رو ادامه بده

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
عزیزم تا وقتی به این نتیجه نرسیدی که مادر توبی میتونی بشی یا نه بچه دار نشو...نزار آسیب هات به بچه ب ...

میدونی نظر اطرافیانم اینه من میتونم مادر خوبی باشم، اما خودم فکر میکنم هزارسالم بگذره من نمیتونم... 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی نظر اطرافیانم اینه من میتونم مادر خوبی باشم، اما خودم فکر میکنم هزارسالم بگذره من نمیتونم...

نظر خودت فقط مهمه چون مادره که شخصیت بچه رو شکل میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
تراپیستت نظرش چیه؟ اون بهتر از بقیه و خودت میدونه

خیلی چیزا گفته ولی تهش اینطوری متوجه شدم ک میتونم این فرصت رو بدم چون از قبل حالم بهتر شده 

ولی خب بازم از همون خانواده اومدم من

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
دقیقا اینجا خودمم ک با تموم وجودم میخوام ولی نمیخوام

به نظرم پیگیری کن حال روح و روانت که بهتر شد میتونی مادر خیلی خوبی بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اگه قضیه انقدر حاده باید قبل ازدواج بهش فکر می کردی جواب مثبت نمیدادی ، خدایی نمیتونی اینجوری حق پدر شدن رو ازش بگیری ، خدا رو خوش نمیاد تو حسرت بمونه اونم ارزوها داره حس هایی رو میخواد تجربه کنه مثل بقیه ازدواج ها

همین که اگاه هستی نسبت به یه سری ویژگی ها ، یعنی تو عین مادرت نمیشی ، هوشیارتر از این حرفهایی و مطمئنا هر جا گیر کنی از روانشناس کودک نوجوان کمک میگیری دستوراتش رو اجرا میکنی و حتی برای تسلط رو خودت از راهکارهای روانشناس استفاده میکنی

مطمئن باش اگه بخوای کنترل همه چی تو مشتته ، به خودت تلقین نکن

عجب 
عزیزم اگه قضیه انقدر حاده باید قبل ازدواج بهش فکر می کردی جواب مثبت نمیدادی ، خدایی نمیتونی اینجوری ...

شرط ازدواج من همین بود و همسرمم قبول کرد

این وسط تو این سالا خیلی اتفاقا افتاد

به هرحال منم دوست ندارم این حق رو ازش بگیرم 

مشاوره هم میرم

به هرحال دارم ب هرجا چنگ میندازم شاید ی نور امیدی ببینم یه کمکی بهم بشه

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
خوشحالم یکی منو درک میکنه ولی ناراحتم ک یکی مثل منهمشاوره میری؟

عزیزمی،آره از دوره راهنمایی تا حالا مرتب میرم پیش مشاور،از سال ۹۹ پیش روانپزشک و دارو مصرف میکردم،افسردگیم درمان نشده،مجردم ولی تمایلی به بچه دار شدن ندارم، میترسم مثل مادرم بشم و یه آدم عقده ای مثل خودم بار بیارم😔 

شرط ازدواج من همین بود و همسرمم قبول کرداین وسط تو این سالا خیلی اتفاقا افتادبه هرحال منم دوست ندارم ...

پس هیچی دیگه اگه گفتی و قبول کرده حق اعتراض نداره ،هرجور راحتی تصمیم بگیر 

عجب