2777
2789
عنوان

اسلام به ذات خویش ندارد هیچ عیبی

329 بازدید | 6 پست

این مسلمانان هستن که اسلام رو بلد نیستن درست تبلیغ کنن یا اصلن مامسلمان واقعی نیستیم!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

دقیقا

خودمو میگم اسمن مسلمونیم

روزی هزارتا کار نادرست میکنیم و اون لحظه متوجه نیستبم یا خودمونو میزنیم به توجیه و نفهمیدن

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قول یه آدم بزرگی در غرب رفتم مسلمانی دیدم ولی مسلمات ندیدم ! در شرق رفتم مسلمات دیدم ولی مسلمانی ...

واقعا اسلام وخدا ذاتا هیچ عیبی ندارن فقط ماهستیم که بلدنیستیم!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
خب دلیل اینکه مسلمانها نمی‌تونند ذات واقعی اسلام رو نشون بدن چیه؟

چون مسلمان واقعی نیستن کسی مثل حضرت محمد یاحضرت علی پیدامیشه پاک باشه یاحداقل یک سوم اوناپاک باشه قطعا ن مسلمانان افتادن دنبال زندگی کافرا که پوشش اینه زندگی اینه الته خودم ازادمای محجبه و نمازخون نیستم و هیچ پاکی هم ندارم ولی بنظرخودم چون هنوز نتونستم تو عمق قران فرو برم ذات اسلام رو بشناسم!