2777
2789
عنوان

بنظرتون این جاری فوضوله یانه

191 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من یه جاری دارم که باهم دوست مشترک داریم

تا میره پیش این دوستمون از زندگی ما خبر میبره مثلا میگه شوهرش هم میخواد بره دانشگاه درس بخونه و بیاد تو کار زنش ، زنش انقدر تسلط داره ک میخواد شغل شوهرشو عوض کنه ، جشن عقدشون فلان بود، و همش از خارسوم میپرسه حالا اون دوتا چیکار میکنن 

من چجور اینو بنشونم سرجاش؟؟

ی روز بگو میشه سرتو از باسن من دراری بزاری رو کله خودت ببینی زندگی خودت چ شکلیه 

متاسفانه معدبانه بلد نیسام😂😂😂

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو خیلی خوشحالم ک انقد ادم مهمی هستم بقیه درباره زندگیم تحقیق میکنن ب این و اون میگن اعتماد ب نفسمو میبره بالا چقد موفقم😂

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

بهش اطلاعات دروغ بده از زندگیت، بره جار برنه ضایع شه

هرکاری میکنید واقعیتو نگو

چندتا دروغ همیشه بهش بگو

بگو مثلا میخوایم فلان جا مغازه بگیریم

فلان ماشینو بخریم

دقیقا برعکس و ...خبر بهش بده

با ابله بحث نمیکنم

شما چرا به جاریتون اطلاعات میدید؟

موافقم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بهش اطلاعات دروغ بده از زندگیت، بره جار برنه ضایع شههرکاری میکنید واقعیتو نگوچندتا دروغ همیشه بهش بگ ...

اصلا نیاز نیست اطلاعات بده چه برسه به اینکه دروغ بگه!!!! 

شماهم لطفا به درپغ گفتن تشویقش نکنید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم سر سنگین شو و زندگیت رو برای همه بازگو نکن ،باهمه رسمی رفتار کن و اصلا صمیمی نباش زندگیت دچار ...

وای باورکن از همین میسوزم ک من زبون باز نمیکنم و فقط سلام و خدافظ ولی اون از هر سوراخی وارد میشه و یچیزی میخواد بفهمه از همین کاراش خسته شدم

بخدا من نمیگم خودش از بس فوضوله اینارو بدست میاره مثلا مامانش تو دانشگاهه از اونجا آمار درآورده

خب اگه شما اطلاعاتی نمیدید یه برخورد سنگین با جاریتون بکنید

دوستتون هم وقتی میپرسه سرد جوابشو بدید تا ادامه نده