2777
2789
عنوان

وقتایی ک تا سر حد مرگ از زندگی خسته ای چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 116 پست
من قرص میخورم البته دکتر بهم داده . خوبه دیگه وقتی شرایطی رو نمیتونی عوض کنی هر چی کمتر بیدار باشی ب ...

من قرص خواب خوردم اگه نقل خورده بودم بهتر از اون جواب میداد، من زیاد به خ کشی فکر میکنم 

دو قرن سکوت
نه هیچی

خب مشکلت همینه دیگه بنظرم هر جور شده اراده کن و یکاری رو شروع کن برو سرکار نیمه وقت خیلی مفیده برات اینجوری فکرت کمتر درگیر چیزای منفی میشه با دوستاتم بیشتر در ارتباط باش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل من اینه که سرطان دارم هرچند میگن ساده اس دکترم گفته هفتاد درصد درمان میشه هرچند از مرحله سه به یک رسیده اما چون یه ماهه ک دیگه به خاطر شیمی درمانی پریود نمیشم هورمونام بهم ریخته دائما ب فکر مرگم...کاش تنم سالم بود دیگه غصه ی هیچیو نمیخوردم...خستم از این ک یه هفته در میون شیمی میشم حال بدیاش خیلی خستم از سوزن خوردن از اسفند ماه هر هفته سوزن خوردم تا الان😓

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

من قرص خواب خوردم اگه نقل خورده بودم بهتر از اون جواب میداد، من زیاد به خ کشی فکر میکنم

خودکشی فایده نداره . فکرم نکن همه خودکشیا موفقیت آمیزه . یه دفعه میزنی خودتو ناقص میکنی اون وقت دلت میخواد روزی صد بار بمیری

مشکل من اینه که سرطان دارم هرچند میگن ساده اس دکترم گفته هفتاد درصد درمان میشه هرچند از مرحله سه به ...

امیدوارم زودتر حالت خوب بشه.میشه بگی سرطان چی؟

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood