2777
2789

پسرعموم خواستگارم بود خیلی خیلی دوسم داشت و به هیچ کس جز من فکر نمیکرد اما همیشه بهش گفتم که من عاشق یکی دیگم برو پی زندگیت تماش تلاششم کرد که من با همسرم ازدواج نکنم ولی موفق نشد حتی الانی که ازدواج کردم بازم‌منتظر منه😐الان زنگ زده میگه خانوادم گیر دادن زن بگیر و زن برام انتخاب کردن من زن نمیخوام و حوصله هیچ خری رو ندارم زندگیمو خراب کردی زنگ بزن بگو به عمو و زن عمو که جوونه ولش کنید هرموقع خودش بخواد ازدواج کنه از این جهت میگه تو بگو چون ما از بچگی با هم بزرگ شدیم و خیلی به خانواده عموم نزدیکم و گرنه انقدر زده به سرم که یه بلایی سر خودمو و خودت میارم بچه ها جرات نکردم هنوز به شوهرم بگم و گرنه همین امشب راه میفته سمت شهرمون و یه بلایی سرش میاره گذاشتم بعدا بهش بگم من چیکار کنم؟زنگ بزنم بگم به خانواده عموم که جوونه بزارین هرموقع به کسی علاقه داشت ازدواج کنه اذیتش نکنید؟

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخیییی ولی چ بد

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

به عمو و زنعموت بگوبه مامان و بابات

من مطمئنم اون کشتن رو از اعصاب خرابی گفته این کاره نیس فقط میگم زنگ بزنم بگم که ولش کنید هرموقع خواست ازدواج میکنه خودش؟

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️