2777
2789
عنوان

پیامدهای غیبت

119 بازدید | 4 پست

جایی خوندم ازپیامدهای غیبت (دردنیا واخرت)

ان عیبی ک بیان شود خداوند قبل از مرگ غیبت کننده اش را ب آن عیب مبتلا می‌کند

آنروز هر عبادتی انجام داده ب شخص غیبت شده داده می‌شوند وجالبه اگر توبه هم بکنه و از طرف عذرخواهی گناهش پاک میشه ولی آن عبادتش دوباره برنمیگرده

هر غیبتی تبدیل ب خون و چرک میشه ودراخرت دستور داده می‌شود ک غیبت کننده آنهارا بخورد

هر صفت خوبی درشخص غیبت شده باشد در کسی ک غیبتش را کرده پیدا نمی‌شود مثلا اگر غیبت یک شخص نماز شب گزار کرده بشه هیچ وقت توفیق نماز شب ب غیبت کننده اش داده نمیشود

باشه ممنون از اطلاع رسانیت

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا فقط بهمون رحم کنه از حق الناس ،چون از حق بندش نمیگذره..

غیبت خیلیم انرژی منفی داره متاسفانه 😔خودم پارسال تمیرین کردم چندماه بود غیبت نمیکردم ولی دوباره. حس ید بعدش باهامه ،مثلا شبهای قدر توبه کرده بودم 

خدا فقط بهمون رحم کنه از حق الناس ،چون از حق بندش نمیگذره..غیبت خیلیم انرژی منفی داره متاسفانه 😔خود ...

آره واقعا ببین تو قرآن راجع ب هیچ گناهی همچین مثالی زده نشه ک غیبت کننده گویا گوشت جسد برادرش رو میخوره