2777
2789
عنوان

روانشناسی دانشگاه آزاد…

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 35 پست
امسال ک دیگه نه ی قانون جدیدی ک گذاشتن ک اگه سابقه تحصیلی کنکور رو میخوای ترمیم کنی یا اصلا ایجاد کن ...

چقدر سخت 

ای کاش رئیس جمهور جدید که میاد وزیر آموزش و پرورش تعییر کنه این شرایط عوض بشن 

یا یه شرایط ثابت بشه یا مثل قدیم بشه 

خیلی بده اینطوری

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

چقدر سخت ای کاش رئیس جمهور جدید که میاد وزیر آموزش و پرورش تعییر کنه این شرایط عوض بشن یا یه شرایط ث ...

اره درسته مثلا عمومیا دیگه توی کنکور نمیاد ولی درسایی مث زبان و فارسی امسال رو سخت داده بودن تخصصیا هم سخت بود ی بچه عادی حتی نمیتونه دیپلم رو بگیره!!!

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره درسته مثلا عمومیا دیگه توی کنکور نمیاد ولی درسایی مث زبان و فارسی امسال رو سخت داده بودن تخصصیا ...

🥺🥺🥺🥺ای کاش وزیر آموزش پرورش جدید مثل سابقش کنه

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

ممنونم از راهنماییتون عزیزم،😍شما الان ارشد روانشناسی دارین؟ میتونم بپرسم راضی هستین از ازاد؟ و اینک ...

بله این ترم اخرین ترمم بود که به جای پایان نامه، ۶ واحد درسی برداشتم و تموم میشه امتحاناشو بدم.

من برای کار اقدام نکردم چون فعلا بچه کوچیک دارم.

ولی واقعا راحت گذشت از نظر درس و استادا در دانشگاه ازاد.

روان شناسی اینطور هست که بر اساس علاقه خودتون هرچی بیشتر مطالعه کنید و کارگاه های مختلف شرکت کنین ، هم سطح علمیتون رو بالا میبرین و هم با مدارکی که جمع میکنین رزومه جمع میکنین . خیلی وابسته به استاد نیست، چون انقدر مباحث و شاخه های مختلف وجود داره که از استادها چیز زیادی دستگیرتون نمیشه که بگین دانشگاه مهمه تو این موضوع،

صرفا برای اینده و کار و استخدام باید بررسی کنین که نوع دانشگاهی که درس خوندین مهمه براشون یا نه.

بله این ترم اخرین ترمم بود که به جای پایان نامه، ۶ واحد درسی برداشتم و تموم میشه امتحاناشو بدم.من بر ...

توضیحاتتون خیلی کامل و مفید بود برام ، ممنونم که وقت گذاشتین امیدوارم همیشه سالم و شاد باشین🌹🌹❤️

کاربری دست دونفره..من و دوستم