2777
2789
عنوان

روانشناسی دانشگاه آزاد…

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کس جز خودتون جواب ایم سوال رو نمیدونه

اره اینکه درسته ، ولی میخواستم بدونم اگر کسی جای من باشه چیکار میکنه اخه خیلی گیر کردم بین دو راهی☹️

کاربری دست دونفره..من و دوستم
علاقه فقط ، اگه روانشناسی دوست داری برو اگه نه بخون برای کنکور

علاقشو دارم ولی ازینکه خیلی اشباع شده میترسم برم بخونم بعدا بیکار بمونم

برای کارشناسی انقدر خوندم که روان شناسی دانشگاه بهشتی قبول شدم. ولی انقدر سختگیر بودن استادا و سخت گذشت که برای ارشد از قصد نخوندم و نزدیک ترین دانشگاه ازاد رو رفتم و خیلی راضیم.

نمیدونم چه هدفی برای کار دارین و جایی که میرین مهم هست دانشگاه براشون یا نه؟ بیشتر جاهای علمی به این مسئله توجه میکنن.

اگر پولشو دارین و برای کار زیاد اهمیت نداره براتون ازاد برین 

اره اینکه درسته ، ولی میخواستم بدونم اگر کسی جای من باشه چیکار میکنه اخه خیلی گیر کردم بین دو راهی☹️

م کشش خوندن یکسال دیگه رو نداشتم بنابراین همونی که قبول شده بودم میرفتم 

اما اگر توان دوباره خوندن رو تو خودتون می‌بینید صبر کنید یک سال دیگه

علاقشو دارم ولی ازینکه خیلی اشباع شده میترسم برم بخونم بعدا بیکار بمونم

خب واقعیت احتمال این موضوع هم هست اگه میدونی بعدا پشیمون میشی پشت کنکور بمون ، البته الان فعلا وقت برای انتخاب رشته زیاده

برای کارشناسی انقدر خوندم که روان شناسی دانشگاه بهشتی قبول شدم. ولی انقدر سختگیر بودن استادا و سخت گ ...

ممنونم از راهنماییتون عزیزم،😍

شما الان ارشد روانشناسی دارین؟ میتونم بپرسم راضی هستین از ازاد؟ و اینکه بنظر شما که شهیدبهشتی بودین ، ازاد میتونه خوب باشه ؟

م کشش خوندن یکسال دیگه رو نداشتم بنابراین همونی که قبول شده بودم میرفتم اما اگر توان دوباره خوندن رو ...

آره واقعا اول باید استراحت کنم بعد بشینم خوب فکرامو بکنم در این مورد ، خیلی ممنونم🌹

ببخشید فرصت ترمیم برای چیمن مدتیه از جو کنکور دور شدم از خیلی چیزا بی خبرم

شاید اینو بدونید ک توی کنکور دیگه عمومی نداریم و به جاش شرط معدل داریم از پارسال این شرط معدل رو قطعی کردن امسال هر سه پایه دبیرستان امتحانات ترم دومشون نهایی بود ک واسه کنکورشون درنظر میگیرن و آموزش پرورش گفته ک واسه پشت کنکوریا می‌خوان باز امتحان نهایی بدن و سابقه تحصیلی کنکورشون هست فقط ی بار فرصت دارن ک امتحان بدن...کنکورم دو بار در سال برگزار میشه...

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

خب واقعیت احتمال این موضوع هم هست اگه میدونی بعدا پشیمون میشی پشت کنکور بمون ، البته الان فعلا وقت ب ...

اره تا وقت دارم باید بشینم فکرامو بکنم خیلی مردد هستم ، ممنونم ازتون🌹

شاید اینو بدونید ک توی کنکور دیگه عمومی نداریم و به جاش شرط معدل داریم از پارسال این شرط معدل رو قطع ...

مرررررسی عزیزم از این همه جزییات 

یسری چیزاش رو میدونستم ولی شما جزئیات زیادی بهم دادید ممنونم😁❤️

اکر من امثال ترمیم معدل کنم یا سال بعد باز حساب میشخ یا نه؟

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

مرررررسی عزیزم از این همه جزییات یسری چیزاش رو میدونستم ولی شما جزئیات زیادی بهم دادید ممنونم😁❤️اکر ...

امسال ک دیگه نه ی قانون جدیدی ک گذاشتن ک اگه سابقه تحصیلی کنکور رو میخوای ترمیم کنی یا اصلا ایجاد کنی باید حتما خرداد بدی انشالله خرداد سال بعد میتونید اینکارو انجام بدین

بعد اینکه کنکور ۱۴۰۴ هم سابقه تحصیلی دوازدهم رو میخواد هم یازدهم (واقعا نمی‌دونم چجوریه ولی انگار باید توی خرداد سال بعد هم یازدهم و دوازدهم رو امتحان بدی ) خیلی مهمه چون توی این سال ۶۰ درصد نتیجه کنکور همین سابقه تحصیلیه

سال ۱۴۰۵ هم هر سه پایه درنظر میگیرن

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین