2777
2789
عنوان

فردا عصر نوبت روان کاو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 71 پست
بگرد پیدا کن اولین قدم اینه شما با هم جنس خودت بری جلسات نمیتونی با یه درمانگر مرد چیزی رو پیش ببری.

نمیدونم واقعا گیجم 

جلسه فردا چون هماهنگ شده و دوست همسرمه حتما باید بریم 

اینجوری هم پولت میره، هم وقتتاولا که آشناست!دوما دوست همسرتهسوما همسرت حضور دارهچهارم جنس مخالفه و ب ...

به همه اینا فک کردم 

ولی چاره ای ندارم جز اعتماد کنم 

چون اینکه کسی رو نمیشناسم

دوم اینکه اجازه تنها بیرون رفتن هم ندارم 

سوم اینکه همسرم دیکتاتوری و اون تصمیم میگیره چه کاری رو انجام بدیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این بابت ک دوست همسرته شاید تتونی بهش اعتماد کنی بهر حال تو یک جلسه حرفای زیادی نمیتونی بزنی وقت ...

این جلسه رو که باید حتما برم  

اینکه روانکاو همسرم هست خوبه 

می‌دونه که همسرم مشکل داره و هم اینکه همسرم چندین ساله تحت مداوای ایشونه 

و حرفاش رو همسرم به احتمال زیاد تاثیر داره و شاید همین کمک کنه بهم 

اخ عزیزم خیلی متاسف شدمچرا به روانشناس همسرت حتتتتما بگو که دست بزن داره ولی بگو پیش خودمون باشهشاید ...

اره اگه شرایط جلسه بود حتما میگم 

چون خیلی آسیب دیدم 

امیدوارم بتونم خودم مدیریت کنم چون زود و بدجور گریه ام میگیره 

و می ترسم نتونم مسایلم خوب مطرح کنم 

مهمترین چیز برای گرفتن نتیجه اینه که اولا تو با تراپیستت رابطه خوبی برقرار کنی و بتونی بهش اعتماد کن ...

یه جلسه نمی‌رم میخوام پلن درمانی رو شروع کنم می‌دونم چون دوست همسرمه انتخاب خوبی نیست اما چاره ای ندارم چون  در زندگیمون همسرم انتخاب می‌کنه و تصمیم میگیره 

از این جهت که درمانگر همسرمم بوده فک میکنم می‌تونه کمک کننده باشه

نمیدونم واقعا گیجم جلسه فردا چون هماهنگ شده و دوست همسرمه حتما باید بریم

کاری با فردا ندارم برد فردارو 

ولی یک چون اقاس 

دو چون دوست همسرته 

این جلسات به نتیجه ای که باید نمیرسه

باید پیش خانوم بری و جلسات رو خودت پیگیری کنی انقدر وابسته به همسرت نباش دکتر رفتن برا این مسئله لازم یکم شخصی باشه

میدونم عزیزم میدونم همه چی خوب بوده. منم گفتم بر اثر مشکلات ذهنت از این موضوع دور شده و خیلی بهش بها ...

از همین روانکاو شاید بخوام برای مسایل زناشویی مون یه روان‌درمانگر خانم معرفی کنه 

من اجازه بیرون رفتن تنهایی ندارم همسرم بشدت ببینه و فقط اجازه دانشگاه رفتن رو بهم داده که اونم ازمونامو دادم  تموم شده تا مهر 

از یه طرفم زندگیم خیلی دردناک شده و حال روحیم خوب نیست نیاز به کمک دارم خودم از پس خودم بر نمیام و میترسم نتونم تا مهر که دانشگاه باز بشه تحمل کنم 

چند شب بخاطر فشار های روانی کارم به بیمارستان کشیده اونجا به خودم و همسرم توصیه شد که حتما روان درمانی بگیرم 

میترسم به خودم آسیب برسونم چون دوبار این کار رو سطحی کردم 

از همین روانکاو شاید بخوام برای مسایل زناشویی مون یه روان‌درمانگر خانم معرفی کنه من اجازه بیرون رفتن ...

عزمزمه حتما لازم نیست حضوری بری 

هم‌میتونی تلفنی ازشون وقت بگیری هم میتونی ویدیو کال یا به عبارتی تماس تصویری انجام بدی و مشکلاتت رو درمیون بزاری و جلسه های مشاوره انجام بشه . 

عزیزم راه زیاده خواهش میکنم ذهنتون محدود نکن . نوبت دهی آنلاین وقت بگیر ازشون یا تماس تلفنی یا تماس تصویری داشته باش و مشکلات به خانوم دکتر بگو

از همین روانکاو شاید بخوام برای مسایل زناشویی مون یه روان‌درمانگر خانم معرفی کنه من اجازه بیرون رفتن ...

اگ گیر کردی به مشاوره بگو با شما نمیتونم به شوهرم بگو ببرتم پیش یه مشاور خانم

خیلی ساده ست این روشن ترین قسمت زندگیته ک شوهرت به یه تراپیست اعتماد دارا

هر چه از دوست رسد نیکوست...
یه جلسه نمی‌رم میخوام پلن درمانی رو شروع کنم می‌دونم چون دوست همسرمه انتخاب خوبی نیست اما چاره ای ند ...

امیدوارم اثر بخش باشه براتون

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
شما اگه اطلاع دارید بگین جلساتش چطوریه

روانکاو که اصلا اجازه تجویز دارو نداره که همسرت زیر نظرش داره دارو میخوره!!! شما باید برید پیش یک مشاور یا روانشناس خودتون با اختیار خودتون باید انتخاب کنید چون ارتباط گرفتن و اعتماد کردن خیلی مسیله ی مهمی طی روند تراپی هست !! سعی کنید همجنس انتخاب کنید بعلاوه اصلا نباید فرد رو بشناسید حتی اگر کسی روانشناس هست نباید با اطرافیان و بستگان و نزدیکانش کار تراپی انجام بده 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
روانکاو که اصلا اجازه تجویز دارو نداره که همسرت زیر نظرش داره دارو میخوره!!! شما باید برید پیش یک مش ...

روانکاو پزشکه 

دوست همسرم روانپزشکی که دوره روانکاوی گذرانده همه روانپزشک ها اجازه تجویز دارو دارن