2777
2789

احساس میکنم شوهرم دوباره جادو شده روزا باهام دشمنه تو رختخاب فقط باهام دوسته

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میخ پولادی رو بذار کاملا گرم بشه ..تا حدی ک قرمز بشه... بعد ببر دستشویی ..اب ادرار بریز روش .. ...

یازهرا اینا چیه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

چطور میشه جای جادورو توخونه پیداکرد شوهرم همیشه تاچندماه ازم زده میشه ودوباره تا چندماه زندگی عاشقانه داریم پارسال منو سه ماه گذاشت خونه بابام گفت طلاق بعدشم اشتی کردیم خیلی عاشقانه بود الانم دوباره داره اداهای پارسالو درمیاره یه ماهه سر خاهرش که بهش دست ندادم باهام قهره فقط تو رختخاب دوسته بنظر م خاهرا دوباره چیزخورش کردن

عزیزم داخل حمام دور خودت ادرار کن یکم واستا بعد بشور خودت بیا بیرون باطل میشه 

بنظرم واسه من دعا ننوشتن خاهرشوهرام واسه شوهرم دعای محبت نوشتن که بخاطر اونا بامن قهره .خاهرشوهرام سابقه دارن خودم دعاهایی ک نوشته بودن تو خونه جاریم دیدم .پسرشم بهم گفته اگه بدونی مادرم چ دعاهایی براتون نوشته.پسرش باهاش قهره

من داشتم نابود میشدم بخاطر این ک ی احمق بیشعورپای دعانویس ب زندگیم باز کرد 

البته یه دعای زبان بندم واسه شوهرم گرفتم که واقعا نتیجه داشت شوهرم ازم عصبانی میشد ولی اصلا ب زبون نمیاوردو میریخت تو خودش ولی جدیدا دوباره زبون بازکرده

روش سرخپوستیشه ظاهرا

چی بگم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
عزیزم میخ پولادی رو بذار کاملا گرم بشه ..تا حدی ک قرمز بشه... بعد ببر دستشویی ..اب ادرار بریز روش .. ...

اینیکه میگی مطمینی نتیجه میده عزیزم