2777
2789
عنوان

فردا عصر نوبت روان کاو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 71 پست
اره عزیزم هشت جلسه روان درمانی را رفتم روحیه هم بهتر شده هم طرحواره درمانی هم سی بی تی رو من کار کر ...

وای دختر من همش فکرم درگیرت بود،خداروشکر بهتر شدی،تلاشت رو بکن حداقل از شرایطی که داری استفاده کنی و پیشرفت کنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزمامیدوارم

امتحانات رو خوب دادی عزیزم؟

رابطه ات با همسرت الان چطوره؟ بازم اهل کتک زدن و تحقیرت هست؟

رابطه ات با خانواده اش چطوره ؟ بعد مرگ پدرت تغییری نکردن؟

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

عزیزم ببخشید یه مدت اصلا آنلاین نشدم حالم خیلی بهتره خدا رو شکر هم جلسات درمانی کمکم کرد هم گذر زمان ...

ممنون که خبر دادی راستش خیلی نگزانت بودم که نکنه اتفاقی برات افتاده باشه 

ان شا الله همه ی مشکلات رو پشت سر میزاری و زندگی روی خوششو بهت نشون میده 

امیدوارم رفتار شوهرت هم بهتر شدا باشه 

امتحانات رو خوب دادی عزیزم؟رابطه ات با همسرت الان چطوره؟ بازم اهل کتک زدن و تحقیرت هست؟رابطه ات با خ ...

امتحان رو قبول شدم رابطه ام با همسرم هنوز آشوب داره هنوز دست بزن داره . ولی خودم به نظر روحی بهترم خیلی بهترم دیگه اون حمله ها سراغم نمیاد . مخصوصا چون نصف روز هم در دانشگاه با دوستم هستم شادترم

ممنون که خبر دادی راستش خیلی نگزانت بودم که نکنه اتفاقی برات افتاده باشه ان شا الله همه ی مشکلات رو ...

مرسی عزیزم که بفکرمی 

انشالله که دل خودت همیشه شاد و در آرامش باشه

امتحان رو قبول شدم رابطه ام با همسرم هنوز آشوب داره هنوز دست بزن داره . ولی خودم به نظر روحی بهترم خ ...

از اون مشاوره هیچ کمکی برای بهتر شدن روابطت با همسرت نمیتونی بگیری؟

عزیزم من خواننده خاموش پستهات بودم و میدونی میخام بهت بگم خیلی پرتلاشی.من فک میکنم رشتت برات اینده ی خیلی بهتری رو میسازه.من مطمئنم یه روز همه سختیات پر میکشن فقط تا اخر دانشگاهتو ادامه بده و ول نکن.موفق باشی

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

متاسفانه همسرم همکاری نمیکنه 

تو همون جلسات اول مشاور از همسرم دعوت کرد که جلسات انفرادی و مشترک  داشته باشه که همسرم قبول نکرد و من فقط روان درمانی رو گرفتم 

هیچ تکنیکی به نظرم رو همسرم جواب نمیده چون بشدت خودش بالاتر از من میدونه ، خودشیفته است و اصلا فک نمی کنه مشکل داره که دنبال درمان باشه 

هیچ تکنیکی به نظرم رو همسرم جواب نمیده چون بشدت خودش بالاتر از من میدونه ، خودشیفته است و اصلا فک نم ...

از کی تو اطرافیانش حرف شنوی داره ؟

مثلا پدر یا دوست یا...