2777
2789
عنوان

فردا عصر نوبت روان کاو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 71 پست
امیدوارم وسطای جلسه همین کار رو کنه من شماره مطب رو ندارم همسرم هماهنگی ها رو انجام داده شاید اگر اد ...

استرس نگیر بابا

اگ باهاش ارتباط نگرفتی به شوهرت بگو من با این نمیتونم میخوام برم پیش یه خانم

ولی اصلا نگران نباش

روانشناس با یه مرد عادی فرق داره من با اینکه مذهبی و ماخوذ به حیام ولی تا حالا پیش هر چی‌مشاور مرد رفتم کلی راحت بودم چون روانشناس میدونه چجوری اعتمادت رو جلب کنه باهاش راحت باشی اگر نتونستی عوضش کن

هر چه از دوست رسد نیکوست...
چرا مشکلات عمیق ترت رو تا حالا به شوهرت نگفتی؟

مشکلاتم همسرم و خانواده اش هستن خودش در جریانه اما میترسم از افکارم و شخصیتم از اینکه چقدر آسیب خوردند جلوی همسرم بگم 

بعد همسر من دست بزن داره این یکی از مشکلات بزرگ منه نمی‌دونم جلوی روانکاوی که دوست همسرمه و  همسرم

این مسئله رو مطرح کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلاتم همسرم و خانواده اش هستن خودش در جریانه اما میترسم از افکارم و شخصیتم از اینکه چقدر آسیب خورد ...

اخ عزیزم خیلی متاسف شدم

چرا به روانشناس همسرت حتتتتما بگو که دست بزن داره ولی بگو پیش خودمون باشه

شاید بتونه درستش کنه

بنظرم حتی اگر فقط همین یه جلسه رو رفتی اگر تنها شدی بگو اگر نشدی زنگ بزن بعدا بگو

هر چه از دوست رسد نیکوست...
دوم که مشکلات زناشویی ام به خاطر اینه که تو ذهنت ازش دور شدی و مشکلات باعث شده شما کمتر اهمیت بدید ب ...

من تو روابط زناشویی خوب بودم ولی بعد از مرگ پدرم و مشکلات زندگی ، بدنم اصلا همکاری نمیکنه دست خودم نیست. نه اینکه بی اهمیت شده باشم 

مهمترین چیز برای گرفتن نتیجه اینه که اولا تو با تراپیستت رابطه خوبی برقرار کنی و بتونی بهش اعتماد کنی

بهتر بود از غریبه مشاوره میگرفتی،چون اشنا اونم اقا فکر نمیکنم خوب جواب بده

بعد یک جلسه برای گرفتن جواب و نتیجه خیلی کمه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
امیدوارم وسطای جلسه همین کار رو کنه من شماره مطب رو ندارم همسرم هماهنگی ها رو انجام داده شاید اگر اد ...

متاسفانه تصمیم اشتباهی گرفتی 

اخه دوست همسر😶

اشنا😶

اصلا گزینه مناسبی برای درمان نیست 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
همین جلسه اولی میری روانکاو؟؟؟ شاید با یه مشاوره ساده مشکلت حل بشه

نظرم همین بود اما همسرم میگه وقت کشی و پول خرج کردن بی نتیجه است. باید پیش روانکاوی که میشناسم از کارش مطمئنم بریم

البته قبلا مرکز مشاور دانشگاه رفتم و مشاوره تلفنی هم گرفتم ولی حالم خوب نکردن

من تو روابط زناشویی خوب بودم ولی بعد از مرگ پدرم و مشکلات زندگی ، بدنم اصلا همکاری نمیکنه دست خودم ن ...

میدونم عزیزم میدونم همه چی خوب بوده. 

منم گفتم بر اثر مشکلات ذهنت از این موضوع دور شده و خیلی بهش بها نمیده و تمایل تو شما ایجاد نمیشه که به همسرت توجه جنسی کنی. به نظرم حتما حتما خودت تو سایت های نوبت دهی بگرد یه خانوم دکتر خوب پیدا کن و بهش مراجعه کن نیازی ام نیست به همسرت بگی اصلا. 

استرس نداشته باش که از کجای مشکلات بگی اون خودش بحث رو هدایت میکنه و انتظار نداره که تو خودت بحثو دس ...

این طوری خوبه 

امیدوارم  جلسه فقط روی روابط زناشویی متمرکز نشه چون مشکلات من بزرگتر از این مسأله است 

کاش به همسرم بگه تو اتاق نباشه

شوهرت تو اتاق نباید بمونه اگه هم بمونه روانکاو باید بهش بگه بره بیرون من تجربه مشابه شما رو داشتم مش ...

مشاور شما، همسرتونو از اتاق بیرون کرد؟

من  مشکل اصلیم الان حضور همسرمه دوست ندارم تو اتاق باشه و مشکل دیگه ام اینه که تا میخوام حرف بزنم بدجور گریه ام میگیره 

من باشم این مشکلم را اینجا عنوان میکنم ولی مخفیانه پیش روانکاو خانم میرم مشکلات عمیقم را رفع کنم حقی ...

من اجازه بیرون رفتن تنهایی ندارم و همین شرایطم بغرنج کرده همسرم بسیار چکم می‌کنه و خودش جاهایی که لازم باشه میبرم