2777
2789
بله زندگی کارمندی و شریف تو این مملکت همین حقوقاشونه شوهرای فوق لیساس وتحصیل کردمون انقد باید درامد ...

خب واقعا الان این حقوق دیگه چیزی نیست ..مثل این میمونه ماهی ده تمن بگیرن ...درست میگین عزیزم 

👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شغلشون ازاده و درامدشون بالاست

شوهر منم شغلش آزاده ولی ۱۵ تومن و ۳۰ تومن و ... همش اغراقه و الکی

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

چقد‌حقوق شوهرته که نزدیک سی تومن نیده به شما؟این همه واسه چی میده حالا؟

والا پیش پدرشوهرم کار میکنه بعدازظهرا هم لباس فروشی داریم اونجا میره

چرا نداره چون میدونه زنش ادم ولخرجی نیست مثل خیلی از خانوما ک بره فقط لباس بخره پولارو حیف و میل کنه

برعکس شوهرم که خیلی ولخرجه من جلوشو میگیرم

برا همین قرار گذاشتیم پس انداز کنیم منم طلاهامو بفروشم تا خونه بخریم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
عزیزم میفهمم خرج زیاده واقعاولی من کلا ادم ولخرجی نیستم مثلا سه تا مانتو تابستانی دارم از پارسال ک م ...

والا ماهم مستاجریم .با این گرونیها کی می‌تونه خونه بخره ...انشاالله که شما بتونین بخرین 🙏

👩‍❤️‍👨
خب واقعا الان این حقوق دیگه چیزی نیست ..مثل این میمونه ماهی ده تمن بگیرن ...درست میگین عزیزم

نه واقعا پولی نیست حتی مثلا  با ماهی ۳۰ میلیون وقتی ۱۲ تومنش بره اجاره و ۱۰ تومن قسط عملا هیچی نمیمونه😆 مشکل درامده نیست مشکل اجاره نشینی خیلیاست . میشه کمتر خورد و خرج کرد اما اجاره هه زوره

ایشون کل حقوق شوهرشو گفتشما فقط پول تو حیبی خودتونو گفتین ایشون کل حقوقشو

عزیزم پول تو جیبی ک حساب میش ولی من اونو خرج نمیکنم ، درطول ماه از شوهرم در خاست لباس یا چیزی نمیکنم

اون پول کامللل میره پس انداز ک بلکه خونه بخریم

پول تو جیبی مال اون وقته ک خرج کنی

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

پس همه اینایی که تاپیک میزنن شوهراشون خسیسن یا بدبخت و بی پولن کی‌ان دقیقا ؟ 

همتون گنج قارون دارین که لعنتیا

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

نه واقعا پولی نیست حتی مثلا با ماهی ۳۰ میلیون وقتی ۱۲ تومنش بره اجاره و ۱۰ تومن قسط عملا هیچی نمیمو ...

مشکل مستاجر بودن نیست 

مشکل وضع اقتصادی کشور و بی ارزشی پول و کمبود شغل و ....

واقعا چقدر خوبه که پس انداز میکنید. شوهر من خرجی خونه میده ولی یه خودم هیچی نمیده. دلم میخاد یه کار ...

الهی عزیزم

منم دیونه بودم اولا نمیگرفتم و پدرشوهرمم زیاد پول نمیداد ب شوهرم

بعد ک دخارم ب دنیااومد پدرشوهرم حقوق رو زیاد کرد منم تازه دوماهه دارم پس انداز میکنم

حتی اگه بگی پول بده پس انداز کنم بهت نمیده؟؟

بنظرم اگ حرفه ای بلدی برو سراغش منم میخام برا کنکور بخونم

چی بگممالان با اسنپم دیدم ماهی ۳۰ تون کار میکننمشکل خرجای سنگی و تورمه

اون مال تهرانه 

اسنپ تو شهرستان اندازه به کارگر روزمزد در آمد داره