2777
2789
والا ماهی ۲۶میلیون هیچی ازش نمی‌مونه

مگ چقدر خرج داری شما

من سربرج ۱۵ ملیون همسرم میده هرردز هم ۱ ملیون یا پونصد تومن ب کارتم میزنه همشو پس انداز میکنم

تعجب میکنم ک از ۲۶ ملیون چیزی باقی نمونه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
مگ چقدر خرج داری شمامن سربرج ۱۵ ملیون همسرم میده هرردز هم ۱ ملیون یا پونصد تومن ب کارتم میزنه همشو پ ...

والا خواهر نمی‌مونه ۹ تمنش می‌ره قسط ..بقیشم خوردوخوراک 

👩‍❤️‍👨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در امد ۶۰یا۵۰ثابت نیست پول توجیبی۱۵یا،هم بعضی مهابیشترر

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
مگ چقدر خرج داری شمامن سربرج ۱۵ ملیون همسرم میده هرردز هم ۱ ملیون یا پونصد تومن ب کارتم میزنه همشو پ ...

ایشون کل حقوق شوهرشو گفت

شما فقط پول تو حیبی خودتونو گفتین ایشون کل حقوقشو

چقد‌حقوق شوهرته که نزدیک سی تومن نیده به شما؟این همه واسه چی میده حالا؟

واقعا چقدر خوبه که پس انداز میکنید. شوهر من خرجی خونه میده ولی یه خودم هیچی نمیده. دلم میخاد یه کار داشته باشم 

والا هنوز ازدواج نکردیم ما ولی خب دوست پسرم ماهی ۸ تا ۱۰

دوست پسرت گنج قارون داره

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

آفرین درسته .من کل درآمد همسرمو گفتم

بله زندگی کارمندی و شریف تو این مملکت همین حقوقاشونه شوهرای فوق لیساس وتحصیل کردمون انقد باید درامد داشته باشن 

اما ... 

بازم خداروشکر

خب درآمد شما حتما زیاده خداروشکر

عزیزم میفهمم خرج زیاده واقعا

ولی من کلا ادم ولخرجی نیستم مثلا سه تا مانتو تابستانی دارم از پارسال ک میپوشم یا کفش تابستانیم برا پارساله نمیخرم

الان دخترم ۶ ماهه هس یکم برااون خرج میکنیم وگرنه زیاد جمع میکردم

همسرم پیش پدرش کار میکنه هی میگ مثلا بریم سفر میگم نه فعلا پول سفر رو بزاریم کنار تا پول خونه رو جمع کنیم

میخام هرطوری شده یکم پول جمع کنم طلاهامم بفروشم ازاین خونه اجاره ای خلاص شم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍