2777
2789

پدر مادرم از همون وقتی که چشم باز کردم تا ۲۰ سالگیم فقط دعوا و مشاجره و قهر و دادگاه بودن یعنی تو یه جمعی ازم پرسیدن یدونه خاطره خوش خانوادگی بگو اون لحظه بود که فهمیدم یدونه خاطره خوش ندارم و هیچی به ذهنم نیومد

جز دعواها و تنش ها و مشاجراتشون و دادگاه و شکایت و ابلاغیه 

آخرشم جدا شدن 

باچه آبرو ریزی و نشستن پشت سر همدیگه هر دو خانواده انقدر بد و چرت و پرت گفتن که باآبرو و آینده منه دختر بازی کردن 

بعدم که گردن گیر جفتشون خراب و منو مثل بچه ۱۰ ساله به سمت همدیگه پاسکاری میکنن 

و حرفای فامیل امان از تیکه های اطرافیان به من که

آره یه شونه تخم مرغ بالا ۱۰۰ تومنه یدونه نون ۳۰ تومنه فلانه 

مردم از خداشونه بقیه خرج بچشونو بده 

بقران هزار و یک طعنه به من میزنند

دلمو میسوزونند 

روحیه م داغونه من از خانوادم کشیدم دیگه تحمل اطرافیانو ندارم

نمیدونم با چه روحیه ای ادامه بدم 

چجوری ازدواج کنم من چجوری میخوام با یک نفر دیگه سر و کله بزنم 

من چجوری میخوام زندگی کنم 

کاش پول مشاور و روانشناس داشتم میرفتم به اونا میگفتم

من بریدم بقران 

رسما به معن واقعی کلمه کم آوردم 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

برات آینده یک خوبی آرزو میکنم ولی تو دیگه بزرگ شدی سعی کن کاری برای خودت دست وپاکنی هم توی جمع سم فامیل نری هم خرجت .خودت بدی هم اینقدر سرت شلوغ بشه که نیازی به تراپی نداشته باشی چون بیشتر افسردگی از خستگی زیادمیاد

سلام عزیزم

صبح شما بخیر و برکت

نمیخوام شعار بدم ولی بنظرم هر آدمی یه روزی یه جایی مثل شما

متوجه میشه و این درس رو از زندگیش میگیره

که هیچکس برای ما در این دنیا باقی نخواهند ماند

حتی پدر و مادر وباید تنها روی خدا تکیه کنیم

درواقع معنای این آیه ایاک نعبد و ایاک نستعین رو با تمام‌وجودمون درک میکنیم ✨️🤍🌱

کاش میتونستید دنبال کار برید

یه جای خوب مشغول بشید پس انداز کنید و

بعد برید دانشگاه،درس بخونید و ادامه تحصیل بدید 🌱 

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات آینده یک خوبی آرزو میکنم ولی تو دیگه بزرگ شدی سعی کن کاری برای خودت دست وپاکنی هم توی جمع سم فا ...

عزیزم من مدرکم دیپلمه چجوری میتونم کار کنم؟

کاری جز فروشندگی از دستم برمیاد؟

منی که درونگرا و ساکتم سرزبونش هم ندارم 

سختمه برم فروشنده بشم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

الان کجا زندگی میکنی پیش کی 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

الان کجا زندگی میکنی پیش کی

مامان

مامان

درامد داره مادرت ؟

خرجتون با کیه 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

درامد داره مادرت ؟خرجتون با کیه

میگم که نه نداره خانه داره 

کاری ام از دستش برنمیاد به خاطر یک سری دلایل

میگم که نه نداره خانه داره کاری ام از دستش برنمیاد به خاطر یک سری دلایل

یه پولی جور کن بشین پای درس بخون برو دانشگاه لااقل کار گیرت بیاد

عزیزم من مدرکم دیپلمه چجوری میتونم کار کنم؟کاری جز فروشندگی از دستم برمیاد؟منی که درونگرا و ساکتم سر ...

نمی‌گم فروشندگی همین کارای ادمین واین چیزادوتایوتیوبرمن گاهی نگاه میکنم طنزه ولی هیچ محتوایی نداره شاید باور نکنی خودمم تازه فهمیدم ماهی سیزده میلیارددرامدشونه از یوتیوب خودم شاغلم ولی والاکاش میرفتم یوتیوبرمیشدم

پس خرجتون از کجا در میاد

متاسفانه پدربزرگم

نمی‌گم فروشندگی همین کارای ادمین واین چیزادوتایوتیوبرمن گاهی نگاه میکنم طنزه ولی هیچ محتوایی نداره ش ...

من از خدامه یوتبر بشم 

اما وقتی محدودیت خانوادگی و تصویری دارم نمیشه