پس همه اینایی که تاپیک میزنن شوهراشون خسیسن یا بدبخت و بی پولن کیان دقیقا ؟ همتون گنج قارون دارین ک ...
بدش سالی ی بارم کراتین میرمو لیزر هم میرم اهل ناخن و مژه هر ماه نیستم ولی عروسی درجه یک بشه بهترین لباس و آرایشگاه رو میرم به خودمم میرسم هر فصلی ی دست لباس میگیرم فقط عیدو همه چی میگیرم تکمیل چون قسط و اینا هم زیاد داره منم روش فشار نمیارم ولی پس انداز هایی ک میکنم اصلا کاری بهش نداره شاید قرض بگیره ولی پس میده منم کوچولو موچولو طلاهای ظریف میخرم واسه خودم اینم بگم بچه نداریم خرجمم کمتره معمولا
قربوووونتتت برم ممنون همچنین شما همیشه شاد وسلامت باشین جمله اخرتون رو متوجه نشدم اگه به زبان کردی ه ...
همچنین شما و خانواده سلامت باشین ....بله کوردم ..ممنونم این نظر لطف شماست ....جمله ی آخر گفتم سپاس فراوان ........ام جارک تریش اویژم زور زور سپاسه اکم ...خوا له گلت .🤩♥️🌺🌺🌺
فدداتتتت شممم 🌷💓 زبان شیرین و خانم شیرین پایدار باشی
خدا نکنه عزیزم دور از جون .همه ی اقوام ایرانی عزیزن و زبان شیرین دارن ...شما هم سلامت و پایدار باشین .خوبی از خودتونه که مارو خوب میدونین ...بازم زور زور سپاسه اکم
به نظرم والدین وظیفه اشون به بچه هاشون ماهانه پول توجیبی بدن تا هم انگیزه آشون نسبت به درس بیشتر شه هم یه جور از اون بی امکاناتی نجات پیدا کنن و کار آفرینی برای جوون نه به بچه های افسرده البته پول توجیبی که بهتره کار کنه مثلا من موندم چرا یه زن تنه لش دهاتی منگل که از اول بچگی مفت خورده خوابیده غیر خاله زنک بازی گه دیگه ای نمی خوره باید رئیس من شه بچه ننه پخمه خنگ تو اون 5 سالگی مونده دهاتی کودن گه فک کن 24 پای آیینه است عر میزنه مزخرف میگه تنه لش از اول بچگی هر چی خواسته بهش دادن نه مردم وظیفه اشون برن کنار من بیام سر کار خفه شو بابا گهی تو باربی نمی شناسی دیزنی نمی سیاسی این وسط زنیکه پخمه سنگین تر از رژلبت بلند نکردی تو. تنه لش هایی عین تو کار می خوای چی کار ج.نده ها که گند بزنید توش خاله زنک بازی دربیارید عین اون شوهر تخمی بچه ننه اتون 24 پای گیم 24 پای آیینه از اول بچگی هم همه چی داشتند من جمله پول توجیبی عر میزنن خاله زنک بازی ما بالغ شدیم آمریکایی هستیم هیچ کس حق توهین به ما تنه لش خرابکار نداره