2777
2789
مشکل مستاجر بودن نیست مشکل وضع اقتصادی کشور و بی ارزشی پول و کمبود شغل و ....

بله تورم مزخرف 

اجاره بهای الکی زیاد که تو کشورای دیگه خونه مبله مفت میشینن 

خورد و خوراک گرون وگوشت کیلو یه میلیون 

لعنت به این اقتصاد دستوری

بله تورم مزخرف اجاره بهای الکی زیاد که تو کشورای دیگه خونه مبله مفت میشینن خورد و خوراک گرون وگوشت ک ...

گوشت کجاش کیلو یه میلیونه ؟ 

اینجا گوشت گوساله کیلو ۴۹۰ 

گوسفند کیلو ۵۰۰ 

گوشت چرخ‌کرده مخلوط گوسفند و گوساله هم کیلو ۵۰۰ 

همین امروز خریدیم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ماهم مستاجریم .با این گرونیها کی می‌تونه خونه بخره ...انشاالله که شما بتونین بخرین 🙏

درسته واقعا ماهم میخایم از این خونه های مسکن شروع کنیم هیچ کس ازاول تنهایی نمیتونه خونه خوب تو منطقه خوب بخره

باید کم کم جلو رفت یکی خرید بعد باز پول جمع کرد یکی دیگ خرید

البته من حساب کردم تااخر سال به زور ۳۰۰ تومن یا ۴۰۰ تومن جمع کنم ک واقعا چیزی نمیدن😂

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
نه واقعا پولی نیست حتی مثلا با ماهی ۳۰ میلیون وقتی ۱۲ تومنش بره اجاره و ۱۰ تومن قسط عملا هیچی نمیمو ...

دقیقا ماهم همینجوری ...۴۰۰پول پیش .ماهی دومیلیون کرایه ...آخه با این پولها میشه زندگی کرد نبخدا 

👩‍❤️‍👨
گوشت کجاش کیلو یه میلیونه ؟ اینجا گوشت گوساله کیلو ۴۹۰ گوسفند کیلو ۵۰۰ گوشت چرخ‌کرده مخلوط گوسفند و ...

والا ما که کیلو ۸۰۰ تومن خریدیم ماه پیش 

شهر دیگه ای چون ارزونتره 

بسلامتی عزیزم .انشالله کیلید خونه رو اول خودت بندازی روقفل.

فداتشم گلم انشالا شماهم ب ارزوهاتون برسین مرسی بابت دعای خوبتون

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
اره تهرانیم درامد بالاتره گرونی ام اینجا بیشتر

عوضش اونجا شغل هست 

ولی اینجا بیکاری زیاده 

و لرستان بالاترین نرخ فلاکت رو داره 

تو روزنامه چند روز اخیر هم بیان شده بود 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

درسته واقعا ماهم میخایم از این خونه های مسکن شروع کنیم هیچ کس ازاول تنهایی نمیتونه خونه خوب تو منطقه ...

خیلی خوبه بتونی جمع کنی .والا ما ک پس اندازی نداریم .ایشالله بتونین بخرین .

👩‍❤️‍👨
دقیقا ماهم همینجوری ...۴۰۰پول پیش .ماهی دومیلیون کرایه ...آخه با این پولها میشه زندگی کرد نبخدا

اره واقعا 

منم ۵۰۰ میلیون ماهی ۱۲ تومن اجاره هنوزم تمدید نکردم ببین بعدش چقد میشه لعنتی

والا ما که کیلو ۸۰۰ تومن خریدیم ماه پیش شهر دیگه ای چون ارزونتره

ما از پاییز تا حالا هر بار گوشت خریدیم فقط ۱۰.۲۰ تومن افزایش قیمت دیدیم 

پس همه اینایی که تاپیک میزنن شوهراشون خسیسن یا بدبخت و بی پولن کی‌ان دقیقا ؟ همتون گنج قارون دارین ک ...

😂😂 بخدا شوهر من بفهمه ک بیرون پولامو خرج ارایشگاه و لباس خریدن بکنم ی قرون هم نمیده😂

عوضش اونجا شغل هست ولی اینجا بیکاری زیاده و لرستان بالاترین نرخ فلاکت رو داره تو روزنامه چند روز اخی ...

اونم هست 

ما که با بچه اسیر خونه ایم کارمند بودم بوسیدیم گذاشتیم کنار تا بزرگ شن . لااقل زن وشوهر هردو کار کنن زندکی معقولی دارن

اره واقعا منم ۵۰۰ میلیون ماهی ۱۲ تومن اجاره هنوزم تمدید نکردم ببین بعدش چقد میشه لعنتی

تهرانی ؟تازه ماخود  تهران نیستیم ،تو یکی از شهرهای تهران ساکنیم ...آذر ماه هم دوباره قرارداد و ......ایندفعه چقد بگه خدا میدونه

👩‍❤️‍👨
😂😂 بخدا شوهر من بفهمه ک بیرون پولامو خرج ارایشگاه و لباس خریدن بکنم ی قرون هم نمیده😂

اوه یس مادمازل