2777
2789
عنوان

لوله پیچ دار ونازایی

892 بازدید | 102 پست

کیابالوله پیچ دار باردارشدن

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
لوله پیچ دار چیه؟ 

نمیدونم منم تازه گرفتارش شدم.میگن صاف نیست.پیچ وتاب داره

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توروخدا اگه کسی چیزی میدونه بگه

نشنیده بودم.  حالا هر چیم پیچ و تاب دلشته باشه اگه تخمک ازش رد بشه حامله میشی🙄

نه دیگه تامیاد رد بشه کیفیتش ازدست میده وبارور نمیشه.اگه بشه خارج رحم میشه.دکترکه نا امیدم کرده

هر دوتا لوله ت اینجوریه؟ 

فکرکنم بله که دکترگفت فقط بایدکاشت انجام بدی

یه بچه میخوایم بیاریم که حرصمون بده اومدنشم حرص داره    

واقعاجاش خالیه توزندگی.چطوری قدیما این درد و مرض ها نبود همه به راحتی باردارمیشدن وبدون دکتر وآزمایش وسونو بچه بدنیا می اومد

واقعاجاش خالیه توزندگی.چطوری قدیما این درد و مرض ها نبود همه به راحتی باردارمیشدن وبدون دکتر وآزمایش ...

نمیدونم والا.  تند و تند میزاییدن و میرفتن.  الان هزار مدل گرفتاری اومده که نمیشه بچه دار شد

قربون بودنت برم پسرم... 
نمیدونم والا.  تند و تند میزاییدن و میرفتن.  الان هزار مدل گرفتاری اومده که نمیشه بچه دار ...

شماهم مشکل دازی واسه بارداری

خاله شوهرم اين مشكل رو داشت جاريش يدونه زاييد داد بهش 

بعد كه اي وي اف مد شد رفت اي وي اف كرد 

الان واسه سومي ميخواد بره اي وي اف

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
من یه بارداری پوچ داشتم.  یک ماه پیش.  الان دیگه میترسم اقدام کنم

اهل کجایی ؟برو زیر نظر دکتر واقدام کن