2777
2789
عنوان

خوردن شاهدانه در بارداری

9991 بازدید | 25 پست

دوستان هفته ۲۵ بارداری هستم در حد یک مشت شادونه خوردم الان سرچ کردم هرجا یه چیز نوشته الان استرس گرفتم کسی میدونه که مضره یا نه؟!

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع خوردنش عقلت کجا بود؟😐 داداشم خورد یه مشت هزیون میگف البته اگه شاهدونه ی ترکی منظورته که توه ...

چرا آنقدر بی ادبی؟!

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷

همین استرس سمه بیخیال شو سعی کن اروم باشی اگر بدونی ضررگوچکترین استرس ب بدنت ب کنار برا بچه چقد بده حاضری خدایی نکرده سم‌بخوری استرس نه!بیخیال بسپر بخدا هیچی نمیشه ان شاءالله

چرا آنقدر بی ادبی؟!

یه جمله عامیانس    که موقع صحبت با خواهر و دوست اینا هم استفاده میکنیم   دیگه نمیدونستم انقد خشکین     پشیمون شدم اومدم تاپیکتون  بای 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

شاهدونه میدونی چقدر مقویه ماتوحیاژمون داشتیم دانه هاشو من خودم مصرف میکردم میخوردم خداییش خوشمزس اصلنم توهم زانیست اتفاقا باعث قوی شدن جنینت میشه.باراولته نگران نباش من اینقدرخوردم چیزیم نشده

شاهدانه به رشد جنین کمک می‌کند

همچنین این گیاه یکی از بهترین منابع پروتئین برای زنان باردار گیاهخوار است. شاهدانه علاوه بر اینکه به رشد جنین کمک می‌کند، اسیدهای چرب امگا ۳ و اسید گاما لینولنیک دارد که به تقویت سیستم ایمنی بدن زنان باردار و زنان شیرده کمک می‌کند

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A