2777
2789
عنوان

خوردن شاهدانه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 10080 بازدید | 25 پست

بنظر من تو بارداری هرچیزیو نخوری بهتره

حالا درمورد شاهدونه نمیدونم ولی

دکتر به من گفت سیر و موسیر و زعفرون تا آخر بارداری نخور

باقالی هم میگن نخورید بچتون فاویسم میگیره 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
شاهدانه به رشد جنین کمک می‌کندهمچنین این گیاه یکی از بهترین منابع پروتئین برای زنان باردار گیاهخوار ...

مرسی عزیزم🙏🏻

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاهدونه میدونی چقدر مقویه ماتوحیاژمون داشتیم دانه هاشو من خودم مصرف میکردم میخوردم خداییش خوشمزس اصل ...

منم رو حساب همین که یه دونه ی مقوی اصلا یه درصد احتمال ندادم بد باشه بدون سرچ یه مشت خوردم بعد سرچ کردم دیدم هرجا یه چیزی نوشته😢

ماها گندم رو تو شیر خیس میکنیم بعد تفت میدیم داخلش پوک میشه بااون نیخوریم خیلی خوشمزه میشه

آره میدونم کلا دانه ی بسیار مقوی هستش برای بارداری میگم مضر نباشه آخه هرجا یه چیزی نوشته😢

چیزیت نمیشه. ولی شاهدانه دیگه چیه.خوب بگو شادونه😂

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم